Connect with us

Super League

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τη Λίγκα για τα σημερινά αποτελέσματα των PCR tests

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (7/5) σε νέο κύκλο μοριακών τεστ (PCR), μετά το «ξέσπασμα» του κορονοϊού που ταλαιπωρεί τους «πράσινους» από την Παρασκευή (5/5), όταν και διαγνώστηκαν 24 μέλη της ομάδας με την Cοvid-19.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε -ως όφειλε- επισήμως τη Λίγκα το απόγευμα της Κυριακής (7/5) με το που πήρε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ούτως ώστε να έχει πλήρη γνώση για την κατάσταση και ο συνεταιρισμός, καθότι η κατάσταση παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Στο νέο εργαστηριακό έλεγχο που έγινε, υπήρξαν μικρές αυξομειώσεις στα κρούσματα, καθότι ένας μικρός αριθμός παικτών που ήταν «καθαροί» τις προηγούμενες μέρες παρέδωσαν θετικά τεστ τούτη τη φορά, ενώ ένας άλλος μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών που είχαν Covid-19, στον νέο κύκλο εξετάσεων ήταν αρνητικοί.

Οι «πράσινοι» θα υποβάλλουν σε εξετάσεις τους ποδοσφαιριστές κι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το πρωί της Δευτέρας (8/5), λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να αποφασιστεί ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι διαθέσιμοι για τον μεγάλο αγώνα της 9ης αγωνιστικής των play off.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Super League