Connect with us

Super League

Ο ΠΑΟΚ παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου μετά και την νίκη του επί της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου μετά και την νίκη του με σκορ 3-2 επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. 

Σκόρερ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας (3′, 81′) και Ζόαν Σάστρε (90′), ενώ για την ΑΕΚ οι Ορμπελίν Πινέδα (9′) και Ντομαγκόι Βίντα (75′).

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ΑΕΚ μόλις στο 3′ με το γκολ του Κωνσταντέλια, αλλά η ΑΕΚ απάντησε έξι λεπτά αργότερα με τον Πινέδα. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να βάλουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βίντα στο 75′, ο Σβαμπ με προβολή έστειλε την μπάλα προς τα πίσω. Ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενστικτωδώς αλλά ο Βίντα πιο γρήγορα από όλους με το κεφάλι σκόραρε εύκολα. Το γκολ μάλλον αφύπνισε τον ΠΑΟΚ που ξανά με τον Κωνσταντέλια στο 81′ με κεφάλια ισοφάρισε για την ομάδα του, η ανατροπή ήρθε στο 90′ όταν ο Σάστρε  με σουτ έκανε το 3-4 για τους γηπεδούχους.

Advertisement

Must See

More in Super League