Connect with us

Αγγλία

Ο πρόεδρος της Chippenham Town, πιστευει ότι η ζωη του Pablo Martinez σώθηκε από τις ενέργειες των νοσηλευτών που υπήρχαν στο γήπεδο

Ο πρόεδρος της Chippenham Town, Neil Blackmore, πιστεύει ότι οι ενέργειες των νοσηλευτών κατά τη διάρκεια του αγώνα του συλλόγου με την Chelmsford City έσωσαν τη ζωή του Pablo Martinez.

Ο αγώνας της National League South μεταξύ Chippenham και Chelmsford διεκόπη το απόγευμα του Σαββάτου αφού ο Martinez έχασε της αισθήσης του στο 27ο λεπτό του αγώνα.

Με τη βοήθεια των νοσηλευτών που ήταν στο γήπεδο, ο Martinez συνήλθε, αφού αρχικά δεν ανταποκρίθηκε.

Ο Martinez μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μπρίστολ, όπου φέρεται να είναι σε σταθερή κατάσταση, με τον αγώνα να διακόπτεται και να αναμένεται η ανακοίνωση για νέα ημερομηνία.

Σε συνέντευξη στο BBC Wiltshire, ο πρόεδρος του Chippenham Blackmore ευχαρίστησε τις ενέργειες του ιατρικού προσωπικού, λέγοντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που ο Martinez είναι ακόμα ζωντανός.

“Του έγινε ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή. Ευτυχώς, επέστρεψε αμέσως», είπε ο Blackmore στο BBC.

Ενώ δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί, και έχει πολλά ακόμα τεστ να κάνει, για λίγα δευτερόλεπτα ο Pablo ήταν νεκρός στο γήπεδο”.

Μέρος του λόγου πίσω από την ανάνηψη του Martinez δόθηκε στη χρήση απινιδωτή και ο Blackmore προέτρεψε όλους τους αθλητικούς συλλόγους να έχουν πρόσβαση σε έναν απινιδωτή.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία