Connect with us

Premier League

Ο Eddie Howe εξηγεί γιατί η Newcastle United πηγαίνει στο Ριάντ τον Δεκέμβριο

Ο Eddie Howe ελπίζει ότι το ταξίδι της Newcastle United τον Δεκέμβριο στη Σαουδική Αραβία μπορεί να βοηθήσει τους Magpies να πετύχουν τους στόχους της στην Premier League.

Το ταξίδι πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου  και θα περιλαμβάνει ένα προπονητικό κέντρο στο Ριάντ., ενώ θα δώσει και φιλικό αγώνα με την Al-Hilal.

Μιλώντας για το ταξίδι, ο Howe ένιωσε ότι η επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία νωρίτερα αυτή τη χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη πορεία της ομάδας στην Premier League. Και πιστεύει  ότι μπορεί να ακολουθήσει κάτι καλύτερο αυτή τη σεζόν.

Ο Howe είπε: “Πιστεύω ότι αν κοιτάξετε και πέρσι η απόφαση μας να ταξιδέψουμε στην Σαουδική Αραβία είχε σημαντικό όφελος, τα αποτελέσματα που είχαμε μετά την επιστροφή μας ήταν πολλά.” Δήλωσε στον Lee Ryder και την Chronicle Live και συνέχισε:

“Ο καιρός ήταν πολύ καλός, οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ καλές και μπορέσαμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα και να εστιάσουμε πραγματικά στις δυνάμεις μας και να μείνουμε στους στόχους μας. Το ομαδικό πνεύμα που χτίσαμε μετά το πρώτο ταξίδι ήταν πολύ καλό και προφανώς το δείξαμε όταν επιστρέψαμε πίσω και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο.”

Advertisement

Must See

More in Premier League