Connect with us

Γερμανία

Ο Matthäus πιστεύει ότι ο Serhou Guirassy είναι ο καταλληλος για την επίθεση της Bayern Munich

Η αναζήτηση για τον καταλληλο επιθετικο συνεχίζεται στο στρατόπεδο της Bayern Munich. Ο Harry Kane (29, Τότεναμ) βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και καιρό. Από την λίστα κόπηκε ο  Victor Osimhen (24, SSC Napoli)  λόγω της μεγάλης αμοιβής των 100 εκατομμυρίων συν, ο Randal Kolo Muani (24, Eintracht Frankfurt) θεωρείται το ακόμη φαβορί.

Όμως ο θρύλος των Βαυαρών, Lothar Matthäus, σύμφωνα με την Bild, φέρνει ένα νέο όνομα στο παιχνίδι: «Θα έπαιρνα τον Guirassy! Για ακόμη μια φορά με εντυπωσίασε στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Φρανκφούρτη, σίγουρος για την μπάλα, γρήγορος και καλός στο δυνατό παιχνίδι. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας κορυφαίος σέντερ φορ. Ο Guirassy είναι εξίσου καλός με τον Kolo Muani – με τη διαφορά ότι κοστίζει πολύ λιγότερο».

Η VfB Stuttgart έχει δανεικό τον Guirassy από την Γαλλική Stade Rennes μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει οψιόν αγοράς γύρω στα 9 εκατ. ευρώ.

Ο γαλλικής καταγωγής επιθετικός, είναι διεθνής με την Γουινέα και σε 22 εμφανίσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) με τη VfB έχει βάλει δέκα γκολ. Ενώ έχασε 6 αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

Matthäus: «Γιατί να μην κάνει την προσπάθεια η Bayern? Ο Kane είναι σχεδόν 30 ετών, ο Osimhen είναι πολύ ακριβός, αλλά και ο Muani είναι ποιο ακριβώς από τον Guirassy σε περίπτωση που τον πουλήσει η ομάδα του».

Όπως σημειώνει και η Bild, ο διεθνης με την Γουινέα επιθετικός, γνωρίζει την Bundesliga, καθως εκτός από την VfB Stuttgart έχει αγωνιστει και στην Κολωνία ( FC Köln) για 3 σεζόν (2016-19).

Advertisement

Must See

More in Γερμανία