Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Mesut Ozil ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Ο πρώην μέσος της Arsenal και της Real Madrid, Mesut Ozil, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 34 ετών.

Ο 92 φορές Γερμανός διεθνής και νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, αγωνιζόταν στην Κωνσταντινούπολη και στην  Basaksehir, αλλά τώρα πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιό του και να σταματήσει την καριέρα του αφού οι τραυματισμοί τον περιόρισαν σε μόλις οκτώ συμμετοχές αυτή τη σεζόν.

Ο Ozil είχε αποχωρήσει από την Arsenal το 2021 έχοντας δυσαρεστηθεί με το αφεντικό Mikel Arteta, μεταβαίνοντας στη Φενέρμπαχτσε όπου έμεινε για 18 μήνες μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Έγραψε στα social media: «Γεια σε όλους, μετά από προσεκτική σκέψη, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για σχεδόν 17 χρόνια τώρα και νιώθω απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, έχοντας υποστεί και κάποιους τραυματισμούς, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε από τη μεγάλη σκηνή του ποδοσφαίρου. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι γεμάτο με αξέχαστες στιγμές και συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους μου – Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce, Basaksehir και τους προπονητές που με στήριξαν, καθώς και τους συμπαίκτες μου που έχουν γίνει φίλοι».

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο