Connect with us

Στοίχημα

Πάλι καλά που υπάρχει και το Κύπελλο στην Αγγλία….

Καλημέρα κόσμε. «Νεκρή» είναι σχεδόν όλη αυτή η εβδομάδα, αφού δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει πρωταθλήματα. Μέχρι την Δευτέρα τουλάχιστον, όπου ξεκινάει το Μουντιάλ. Και γράφουμε ότι ξεκινάει Δευτέρα, γιατί πείτε μου έναν άνθρωπο, που του αρέσει το ποδόσφαιρο και θα κάτσει την Κυριακή να δει το Κατάρ. Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω κανέναν. Σήμερα πάντως κάτι υπάρχει στο «μενού». Κύπελλο Αγγλίας έχουμε και τους επαναληπτικούς των ομάδων από τις «μικρές» κατηγορίες. Της «Πρέμιερσιπ»  ενσωματώνονται αργότερα στον «ιστορικό» θεσμό.

21:45 Ντέρμπι Κάουντι – Τόρκι

Αρχή με τον αγώνα της «ιστορικής» Ντέρμπι, που ύστερα από τριάντα έξι ολόκληρα χρόνια «βιώνει» στο «πετσί» της, την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Το 2-2 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα με την Τόρκι, έχει αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς» για τις δύο ομάδες, σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού. Βέβαια και χωρίς υπερβολή, οι γηπεδούχοι σαν σύνολο είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Τους χωρίζουν και δύο κατηγορίες εξάλλου.  Στο πρώτο ματς, ο τεχνικός τους έκανε κάποια «πειράματα», τα όποιά σήμερα δεν θα τα κάνει, μιας και η καλή πορεία στον θεσμό είναι ένας στόχος πέραν της ανόδου. Επίσης στο 2-2 αυτό, η Ντέρμπι έπαιζε και από νωρίς με παίκτη λιγότερο. «Άσσος» με over 2,5 και πάμε παρακάτω!

21:45  Γουίμπλετον –  Γουέιμαουθ

Σε αντίθεση με το πιο πάνω «ζευγάρι», σε αυτό  της Γουίμπλετον με την Γουέιμαουθ, τα πάντα είναι ανοικτά σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα, με το 1-1 να είναι απολύτως δίκαιο και φυσιολογικό, έτσι όπως πήγαινε ο αγώνας, από ένα σημείο και μετά. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε σημεία σε έναν αγώνα, όπου δεν υπάρχει φαβορί λοιπόν και το αμφίσκορο είναι μια καλή επιλογή, όπου πληρώνει και αρκετά καλά.

21:45 Χάρτλπουλ – Σόλιχαμ Μουρς

Και κλείνουμε με ακόμα ένα παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση. Ισόπαλες 2-2 ήρθαν στον πρώτο αγώνα Σόλιχαμ και Χάρτπουλ, σε ένα πολύ ανοικτό ματς και μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις. Γιατί να μην κάνουν και απόψε το ίδιο δηλαδή;;; Over 2,5 και καλή βραδιά!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα