Connect with us

Στοίχημα

Πάμε για το σερί!!!

Εδώ ήμαστε κόσμε. Δεύτερη μέρα σερί που πήγαμε ταμείο και μάλιστα, σε μέρα που δεν είχε σχεδόν κανένα παιχνίδι στο κουπόνι. Εμείς βρήκαμε όμως και πληρωθήκαμε. Όπως προχθές, έτσι και εχθές βέβαια, ήρθε πολύ εύκολα το τρία στα τρία. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου υπάρχει μετά από καιρό, Ελλάδα στο «μενού»….

21:30 Κηφισιά – ΑΕΚ

Με αγώνα από το κύπελλο Ελλάδας θα κάνουμε αρχή και το αυτόν της Κηφισιάς με την ΑΕΚ. Οι «τυπικά» γηπεδούχοι, υποδέχονται την «ένωση» στην «κατακίτρινη Ριζούπολη», με στόχο μία καλή εμφάνιση και αν «κάτσει», ένα θετικό αποτέλεσμα. Λόγος για φαβορί δεν γίνεται, μιας και υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι σε λίγες μέρες, λίγα μέτρα πιο κάτω. Στην «Αγία Σοφία». Η Κηφισιά πάντως και ως στιγμής είναι «τρένο» στην κατηγορία και με έξι στα έξι, «φωνάζει» πως πάει για άνοδο.

Ούτε γκολ δεν έχει δεχθεί. Για την ΑΕΚ τώρα, δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά. Όσοι έχουν ποδοσφαιρικό «μάτι» αντιλαμβάνιονται την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον Αλμέιδα και του συνεργάτες του. Μπορεί να «έκλεισε» τον πρώτο γύρο γύρο, στην δεύτερη θέση και στο μείον «οκτώ» από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν έχει «ρίξει» καθόλου την ψυχολογία στον σύλλογο. Αντιθέτως, πιστεύουν πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στόχος είναι βέβαια και το κύπελλο για τον «δικέφαλο», παραδοσιακά (15 κατακτήσεις) και απόψε σε μία έδρα, που και η Ρεάλ να έρθει θα χάσει (μία μόλις ήττα μετράει η ΑΕΚ εκεί, ανεξαρτήτου αντιπάλου), είναι φαβορί. «Διπλό» από ημίχρονο με over 1,5 και τέλος!

22:00 Ρεϊντζερς – Χιμπέρνιαν

Στις «επάλξεις» είναι και το πρωτάθλημα στην Σκοτία από σήμερα. Την Χιμπέρνιαν υποδέχεται η Ρεϊντζερς, με νέο τεχνικό στον πάγκο και ψάχνει το restart, αφού έχει μείνει εννέα βαθμούς πίσω από την Σέλτικ, στην «κούρσα» του τίτλου. Το ότι έχει νέο τεχνικό πάντως, δεν σημαίνει πως έχει μαγικό «ραβδάκι», για να τα αλλάξει όλα και θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει την φιλοσοφία του, στους παίκτες του.

Επικίνδυνη ομάδα η Χιμπέρνιαν, που μπορεί να μην είναι ψηλά στην βαθμολογία, αλλά κατά καιρούς έχει κάνει κάτι «κουλά» στο «Αϊμπροξ», όπως και σε άλλες έδρες. Πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο!

22:00 Εστορίλ – Φαμαλικάο

Τρίτη και τελευταία επιλογή για σήμερα, είναι από το Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία. Ισόβαθμες με δύο βαθμούς Εστορίλ και Φαμαλικάο στον όμιλο και για να έχουν ελπίδες πρόκρισης (λίγες είναι έτσι και αλλιώς), θέλουν μόνο την νίκη απόψε. Οι γηπεδούχοι πάντως, έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, αφού δεν «πατάνε» καθόλου καλά. Έτσι, θέλοντας και μη, το Λιγκ Καπ, είναι κατά κάποιο τρόπο αδιάφορο, αφού μόνο κούραση μπορεί να επιφέρει στους παίκτες της από τα συνεχή παιχνίδια και τίποτα παραπάνω.

Η Φαμαλικάο πάντως, δείχνει πως είναι σε καλύτερη αγωνιστική «μοίρα», αλλά και κατάσταση από την γηπεδούχο ομάδα και έχει στόχο μία καλή πορεία στον θεσμό. Μικρό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι λοιπόν στο ματς αυτό και με τις αποδώσεις στο «σετ», να είναι δίκαια μοιρασμένες θα πάω στο «διπλό», που πληρώνει αρκετά καλά.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα