Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πάμε σερί το ξενύχτη!

Με 2/4 κλείσαμε το πρωϊνό μας σήμερα και αν είχαμε λίγο τύχη, ίσως κάναμε και το απόλυτο. Δεν ήμασταν μακριά και όσοι είδατε τα παιχνίδια, το καταλαβαίνετε αυτό. Το over 2,5 στον αγώνα της Γκρέμιο  με την Αμέρικα (3-1) ήρθε πολύ εύκολα και μας πλήρωσε, όπως και το σημείο στον αγώνα της Ρίβερ στην Αργεντινή, όπου και κέρδισε 3-1 την Ινστιτούτο.

Νίκη της με over 2,5 ήταν το ποντάρισμα μας. Στα άλλα δύο παιχνίδια τώρα, φανήκαμε άτυχοι. Η Μποταφόγκο κέρδισε την Κουιμπά με 1-0 τελικά (2Χ over 1,5 το σημείο μας), όπως και η Ιντερνασιονάλ την Κοριτίμπα με το ίδιο σκορ και έτσι, τα δύο με τρία τέρματα που ήταν το σημείο μας δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Τα αφήνουμε αυτά τώρα και πάμε πάλι για ξενύχτη….

Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Νασιονάλ

Από Ουρουγουάη η πρώτη μας επιλογή και είναι νωρίς. Πρωτάθλημα δεν έχει αυτήν την εβδομάδα, αφού υπάρχει το Ιντερμέντιο (κύπελλο). Δύο όμιλοι από οκτώ ομάδες, με τον πρώτο κάθε ομίλου να πάει αυτόματα στον τελικό. Πρώτη με δύο στα δύο η Λίβερπουλ και με νίκη απόψε θα έχει κάνει τεράστιο «βήμα» για τον τελικό, αφού θα αφήσει πέντε βαθμούς πίσω της, την Νασιονάλ.

Μια Νασιονάλ, όπου σε δύο παιχνίδια έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, με το «τρίποντο» απόψε να είναι μονόδρομος. Ματς χωρίς φαβορί πάντως, αφού στην Ουρουγουάη οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Ειδικά αυτές που πάνε για πρωτάθλημα και κύπελλο. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο.

Λα Λουζ – Ντανούμπιο

Πάμε στην δεύτερη επιλογή για σήμερα, όπου και αυτή είναι για το Ιντερμέντιο στην Ουρουγουάη. Από τον δεύτερο όμιλο αυτήν την φορά. Λα Λουζ εναντίον Ντανούμπιο, σε ένα ματς, όπου υπάρχει φαβορί φαινομενικά και αυτό είναι η φιλοξενούμενη ομάδα. Τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες για την Ντανούμπιο, τρείς για την Λα Λουζ.

Είπαμε, φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν ξέρουμε τι ομάδα θα κατεβάσει ο προπονητής τους, μιας και σε αυτά τα παιχνίδια, συνήθως κάνουν κάποιο μικρό rotation. Πάμε και εδώ στο γκολ – γκολ λοιπόν που δεν αποτελεί ρίσκο και πληρώνει καλά.

Ουρακάν – Νιούελς

Με Αργεντινή θα κλείσουμε τις επιλογές μας και με ένα παιχνίδι, όπου δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ και πολύ. 4-6-10 με 15-24 και στην εικοστή έκτη θέση της βαθμολογίας η Ουρακάν, προσπαθεί να βγει από την επικίνδυνη «ζώνη».

Δωδέκατη  με 7-7-6 και 17-16 η Νιούελς που ψάχνει να μπει στις θέσεις για το Σουνταμερικάνα, αλλά για να γίνει αυτό, στο τέλος θα μετρήσουν και οι βαθμοί που θα έχει μαζέψει και στο Κόπα ντε Λίγκα.

Κοιτώντας τις αποδόσεις στο «σετ» και την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι σωστά μοιρασμένες και αν ένα σημείο είναι για ποντάρισμα, αυτό είναι η ισοπαλία. Αυτό είχα και σαν πρώτο σημείο μάλιστα. Μόλις είδα τις αποδόσεις, τόσο στο αμφίσκορο (2,55 και άνω) όσο και στο over (3,35 και άνω), άλλαξα γνώμη. Θα πάω και εδώ στο γκολ – γκολ και από εκεί και πέρα, θα το δω και στο live το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνοπτικά προτείνω

21:00  Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Νασιονάλ: G/ G (1,70 – 1,80)

01:00 Λα Λουζ – Ντανούμπιο : G/G (1,85 – 1,95)

01:00 Ουρακάν – Νιούελς : G/G (2,55 – 2,70)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο