Connect with us

Σπορ

Πήρε Αιγύπτια αθλήτρια που αγωνίζεται με χιτζάμπ o Παναθηναϊκός

Την Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ, με πλούσιο βιογραφικό και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία θα αγωνίζεται με χιτζάμπ, απέκτησε ο Παναθηναϊκός  AO για να ενισχύσει το τμήμα πινγκ πονγκ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίνα Μεσρέφ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Το «τριφύλλι» συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά στο γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ που πέρυσι χάρισε ευρωπαϊκό τίτλο στο Σύλλογο με την κατάκτηση του Europe Trophy και φέτος θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League.Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την 28χρονη Αιγύπτια Ντίνα Μεσρέφ, η οποία θα τον ενισχύσει στους εγχώριους αλλά και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το βιογραφικό της είναι σπουδαίο και οι διακρίσεις της πολλές, με την αριστερόχειρα πρωταθλήτρια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νούμερο 46 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μεσρέφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στους Μεσογειακούς αγώνες στο Οράν 2022 με την Εθνική Αιγύπτου ενώ είχε δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Τόκιο το 2021.

Οι πιο αξιοσημείωτες διακρίσεις της:

2021      African Championships – Mixed Doubles Winner

2020      African Cup – Women’s Singles Winner

2019      African Cup – Women’s Singles Winner

2018      African Cup – Women’s Singles Winner & African Championships – Women’s Singles champion

2017      African Cup – Women’s Singles Winner

2016      African Cup – Women’s Singles Winner

2015      African Games – Women’s Singles Gold & African Cup – Women’s Singles Winner

2014      African Cup – Women’s Singles Winner

Mediterranean Games:

2018 Gold medal Tarragona Singles

2022 Gold medal Oran Team

2013 Bronze medal Mersin Team

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι χαρούμενη που ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκού και σίγουρα θέλω να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πέρυσι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ έγινε γνωστή στο ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ και εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και φέτος».

Advertisement

Must See

More in Σπορ