Connect with us

Στοίχημα

Πήρε μπροστά η Λίβερπουλ. Μόνο νίκη θέλει η Λυών!

Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ του Κατάρ μπαίνουμε σιγά-σιγά και οι ομάδες «γκαζώνουν», ώστε να μείνουν μέσα στους στόχους τους και να πάνε όσο πιο ήρεμα γίνεται στην διακοπή. Τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, έχουν πάρει «φωτιά» για τα καλά και δεν υπάρχει αγωνιστική μέχρι την διακοπή, που να βρεθεί αδιάφορη ομάδα. Πάμε να δούμε τις ειπιλογές μας για σήμερα λοιπόν.

14:30 Νότινγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ

Την αντεπίθεση της για το πρωτάθλημα (πολύ δύσκολα πάντως θα το κατακτήσει) έχει ξεκινήσει η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ, την Τετάρτη το βράδυ και με την δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη της (1-0) επί της Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει να «χτίζει» σερί σιγά-σιγά. Για να μην πάνε «στράφη» οι νίκες με Σίτυ και Χαμ, θα πρέπει να περάσει «αλώβητη» από την έδρα της Νότινγχαμ όμως.

Μία Νότινγχαμ που παραπαίει αγωνιστικά και πάει από το κακό στο χειρότερο. Το 0-0 εκτός έδρας με την  Μπράιτον, δεν άλλαξε τίποτα, αφού η ομάδα έμεινε «κολλημένη» στον «πάτο» της βαθμολογίας. Αυτό ήταν και το δέκατο ματς στην σειρά χωρίς νίκη. 1-3-7 το ρεκόρ της ως τώρα και δικαίως είναι το πρώτο φαβορί για «βουτιά». Δικαίως είναι και φαβορί η Λίβερπουλ σήμερα. Η σοβαρή Λίβερπουλ, που έχουμε δει την τελευταία εβδομάδα με Ρεϊντζερς, Σίτυ και Χαμ. Δεν «ψήνουν’ οι αποδόσεις όμως και για να τις ανεβάσουμε, θα πάμε στο «διπλό» με over 2,5.

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη

Πάμε Γερμανία τώρα και στην «κομβικής» σημασίας (και για τις δύο ομάδες), αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι που μεσοβδόμαδα έχουν αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν μόνο την νίκη, για να «σβήσουν» την τραγική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με ήττα (2-0) στο Βερολίνο από την Ουνιόν.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως, διανύουν μια εκπληκτική εβδομάδα. Τεράστια νίκη στο πρωτάθλημά επί της Μπόχουμ με 4-1 και «φιλί» ζωής, εκπληκτικό ποδόσφαιρο και «εξάρα» στην Αρμίνια Μπίλεφελντ για το κύπελλο την Τετάρτη. Αυτό βέβαια, δεν εφησυχάζει κανέναν στον σύλλογο, μιας και δεν έχουν απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Στα του αγώνα μας τώρα. Φαβορί είναι γηπεδούχοι, αλλά μόνο στα «χαρτιά» για εμάς.

Στην Γερμανία τα πάντα είναι πιθανά και πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για μια ομάδα σαν τους γηπεδούχους, που κάνει….δώρα απο το πουθένα. Έχουν και τον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη και αυτό ίσως το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου που πληρώνει καλά λοιπόν και τίποτα άλλο.

18:00 Μονπελίε – Λυών

Στην Γαλλία τώρα, η Λυών βρίσκεται σε πανικό και οι «τριγμοί» είναι ασταμάτητοι στα εσωτερικά της. Η νέα απώλεια βαθμών ( από τις πέντε Σεπτεμβρίου έχει να χαρεί) στο ματς με την Ρεν και ο τρόπος που ήρθε (3-2 έχασε), ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισε» το ποτήρι.Έτσι, κόντρα στην Μονπελίε σήμερα παίζει «τελικό». Πέντε ήττες, μία ισοπαλία σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Και η γηπεδούχος όμως, δεν πάει πίσω. Τέσσερις ήττες, μία νίκη στα πέντε τελευταία και η απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, «ξεμακραίνει» για τα καλά. Πόσο μάλλον, αν χάσει και απόψε. Στο παιχνίδι πάντως και όσον αφορά το «σετ», οι αποδόσεις είναι  δίκαια μοιρασμένες. Τραγική η αμυντική συμπεριφορά και των δύο ως τώρα (δεκαπέντε τέρματα έχει δεχθεί η Λυών, είκοσι δύο η Μονπελιέ) και αυτή ίσως παίξει  ρόλο και για την έκβαση του αποτελέσματος.

Κακά τα ψέματα πάντως, οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και απλά χρειάζονται, επανεκκίνηση.  2Χ με over 2,5 λοιπόν, αφού κάποια στιγμή πρέπει να βάλει «φρένο» η Λυών στην «κατηφόρα»!

19:45  Βααλβαϊκ – Άγιαξ

Ακόμα μία ομάδα που ψάχνει ρυθμό είναι ο Άγιαξ. Όχι τόσο στην χώρα του (είναι πρώτος εξάλλου), αλλά στην Ευρώπη που σε δύο ματς με την Νάπολι, πρόσθεσε δυο ολόμαυρες «σελίδες» στην Ευρωπαϊκή του ιστορία.  1-6 ήττα στην έδρα του και 2-4 εκτός. Στο πρωτάθλημα πάντως και με την «εφτάρα» που έριξε κόντρα στην Εξέλσιορ πριν λίγα βράδια , έδειξε πως πάει σιγά-σιγά να βρεί ρυθμό. Απόψε με την Βααλβαϊκ, θέλει ανάλογη συνέχεια όμως. Δεν είναι οι αποδόσεις όμως καθόλου καλές, αφού οι φιλοξενούμενοι και για τα «στάνταρ» τους, κάνουν καλή χρονιά και είναι σοβαροί. Στην έβδομη θέση βρίσκονται και μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. «Βροχή» τα γκολ στην Ολλανδία, όπως και στα μεταξύ τους. Over 1,5 ημίχρονο λοιπόν και τα λέμε αύριο!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα