Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός: Πρώτος και καλύτερος

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και την νίκη με 2-0 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Η νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ, έριξε την “Ένωση” στην 2η θέση με τους “Ερυθρόλευκους” να ακολουθούν στην 3η θέση.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πάρει κεφάλι στο σκορ από την αρχή του αγώνα και να αποφύγει όποια δυσάρεστη έκπληξη υπάρχει από τους γηπεδούχους. Ο αγώνας είχε και την δυσάρεστη έκπληξη, όταν και οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στο γήπεδο στο 10ο λεπτό, η διακοπή διήρκησε για 26 λεπτά και με την παρέμβαση των ΜΑΤ επανήλθε η τάξη στον αγωνιστικό χώρο. Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη φάση στον αγώνα με τον Ντε Μποκ, ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 31’ με τον Μαντσίνι, στο 43’ ο Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 χωρίς όμως επιτυχία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη εύκαιρα για να ανοίξει το σκορ με τον Μάγκνουσον, αλλά, αυτή ήρθε στο 49’ όταν ο Ιωαννίδης έκανε το 1-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής, δέκα λεπτά αργότερα, στο 59’ και μετά από έλεγχο στο VAR, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ιωαννίδης -ξανά- έκανε το 2-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλεθ, Κουέν (79’ Φριντζόνσον), Καμαρά, Κλωναρίδης (71’ Ροτάριου), Ρομπάιγ (71’ Ρομπάιγ), Τζαβίδας (46’ Κιάρτανσον).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59’ λ.τρ. Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76’ Πούχατς), Ρουμπέν (76’ Τσόκαϊ), Κουρμπέλης, Παλάσιος, Κλεϊνχέισλερ (68’ Τσέριν), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (76’ Βέρμπιτς).

Advertisement

Must See

More in Super League