Connect with us

Super League

ΠΑΟΚ-Άρης: Γκολ και θέαμα στην Τούμπα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2, οι στο ομάδες κατέβηκαν χωρίς άγχος στο γήπεδο και μας χάρισαν πολλά γκολ σε ένα όμορφο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος, η πρώτη φάση έγινε στην αρχή του αγώνα, μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντάντας να στέλνει την  μπάλα αουτ. Στο 20ο λεπτό, ξανά οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κωνσταντέλια χωρίς να βρίσκει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν διπλά στο 34’ και στο 37’ σε σουτ των Πάλμα, Πίρσμαν, αντίστοιχα, χωρίς να βρουν δίχτυα, όμως στο φινάλε του πρώτου μέρους χαμογέλασε, όταν στο 45’ ο Καμαρά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά πρώτος στο 52’ με τον Ντάντας, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάισον ισοφάρισε τον αγώνα. Στο 62’ ο Σβαμπ έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι, μετά από παράβαση που καταλογίστηκε μετά από την ανατροπή του Ντάντας στον Πίρσμαν. Στο 70’ ο Νταρίντα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Όμως ο Ζίβκοβιτς κατάφερε στο 78’ με σουτ έξω από την περιοχη να κάνει το 3-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ (87’ Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (68’ Ελ Καντουρί), Κωσταντέλιας, Μπράντον (80’ Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετέμπο (84’ Ρουπ), Νταμπό, Νταρίντα, Γκαρσία (67’ Καμάτσο), Πάλμα (67’ Ιτούρμπε), Καμαρά

Advertisement

Must See

More in Super League