Connect with us

Super League

ΠΑΟ-Άρης: Ισοπαλία σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα

O τελευταίος αγώνας ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Λάσλο Κλεϊνχέισλερ με κεφαλιά μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν είναι απειλητικοί με τον Σάρλια στο 12’ και τον Κλεϊνχέισλερ στο 14’. Ο Άρης στο 25΄μετά και από έλεγχο του VAR ισοφάρισε με τον Ιτούρμπε.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τους Χουάνκαρ στο 34’, του Ιωαννίδη στο επόμενο λεπτό και του Μπερνάρ στο 37’. Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ξεκίνησε με τριπλή αλλαγή οι Πάλμα, Καμαρά και Ρουπ αντικατέστησαν τους Χριστοδουλόπουλο, Γκρέι και Σγουρό. Στο 48’ οι φίλοι του Παναθηναϊκού άναψαν δεκάδες καπνογόνα που είχαν ως αποτέλεσμα έντονο καπνό και μυρωδιά που έφερε μια μικρή διακοπή στην αναμέτρηση για 10 λεπτά. Οι Πράσινοι απείλησαν στο 59’ με το σουτ του Κλεϊνχέισλερ και ο Άρης αντιμετώπισε με τον Κάμαρα στο 60’ και στο 61’. Όμως ο ρυθμός είχε πέσει και από τις δυο ομάδες λόγω των αλλαγών. Στο 75’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από εκτέλεση του VAR, όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε την εκτέλεση του Καμαρά. Στο 80’ ο πολύ καλός Κλεϊνχέισλερ η κεφάλιά του βρήκε το δεξί δοκάρι του Σιαμπάνη. Ο Νταρίντα στο 83’ προσπάθησε να κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά, το σουτ του βρήκε το δοκάρι του Λοντίγκιν. Το 1-1 ήταν και το σκορ του αγώνα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με το σφύριγμα της λήξης χειροκρότησε τους παίχτες για την φετινή τους προσπάθεια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Πέρεθ, Κουρμπέλης (77’ Παλάσιος), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (65’ Σπόραρ), Κλέινχεϊσλερ (83’ Βέρμπιτς).

ΑΡΗΣ (Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (91’ Φαμπιάνο), Σγουρός (46’ Ρουπ), Ιτούρμπε (65’ Γκαρσία), Γκρέι (46’ Καμαρά), Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα).

Advertisement

Must See

More in Super League