Connect with us

Super League

ΠΑΟ-ΑΕΚ: Ισοπαλία και χέρι-χέρι μέχρι το τέλος

Λευκή ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι της «Λεωδόρου Αλεξάνδρας» και οι δυο ομάδες θα πάνε χέρι – χέρι μέχρι το τέλος των play offs. Η ΑΕΚ στάθηκε καλύτερα στον αγώνα και σε έναν αγώνα που ο γηπεδούχος μπήκε αγχωμένος και δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλι στον αγώνα. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να πάρουν κάτι θετικό από τον αγώνα, αλλά, η καλά οργανωμένη αμυνα των γηπεδούχων δεν άφησε κάποιο περιθώριο.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με φάση των φιλοξενούμενων, μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσούμπερ σε φάση διαρκείας βρήκε το δοκάρι των Πράσινων. Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο σουτ του Γιαννακόπουλου στο 9’. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να αμύνεται με τον Δικέφαλο να πιέζει και να χάνεις φάσεις, στο 36’ ο Τσούμπερ βρήκε ξανα το δοκάρι και η μπάλα πήγε στον Ελίασον ο οποίος το σουτ που έκανε μέσα από στην περιοχή η μπάλα βρήκε στον Χουάνκαρ. Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη ουσιαστική φάση στο 45’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ από τα δεξιά με τον Σπόραρ να πιάνει την κεφαλιά και τον Αθανασιάδη με σωτήρια επέμβαση να απομακρύνει.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη ουσιαστική φάση έγινε ξανά από την ΑΕΚ στο 56’ με τον Γαλανόπουλο που έκανε το σουτ με τον Σένκεφελντ να βάζει το πόδι του και να κόβει σωτήρια. Η διπλή αλλαγή στο 60’ του Γιοβάνοβιτς με Ιωαννίδη – Κλεϊνχέισλερ αντί των Σπόραρ και Μπερνάρ βοήθησε τον Παναθηναϊκό να γίνει ποιο απειλητικός στο γήπεδο. Στο 76’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, το σουτ του Τσόκαϊ πήγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα, το σουτ του Κουρμπέλη έφυγε άουτ. Στο 83’ Βίντα και Τσόκαϊ συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι με την φάση να είναι εκτός περιοχής. Στα 4 λεπτά καθυστερήσεων δεν είχαμε κάποια μεγάλη φάση και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία και το άγχος των 3 τελευταίων αγωνιστικών που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (89΄ Βέρμπιτς), Τσέριν (46΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (72΄ Τσοκάι), Μπερνάρντ (59΄ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (59΄ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (10΄ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Γιόνσον (69΄ Σιμάνσκι), Γαλανόπουλος (75΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (75΄ Άμραμπατ), Ελίασον (75΄ Φερνάντες), Τσούμπερ, Γκαρσία.

Advertisement

Must See

More in Super League