Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παράξενο ματς στο Μεξικό-Ντέρμπι στην Β’ Βραζιλίας!

Καλή εβδομάδα να έχετε φίλοί μου και καλές βουτιές. Τελευταία μέρα είναι η σημερινή που θα «βγάλουμε» τα μάτια μας, ώστε να βρούμε σημεία για ποντάρισμα, αφού από αύριο το κουπόνι θα είναι τεράστιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο που έχει διακοπές για τις Εθνικές ομάδες θα πάμε σερί. Προκριματικά Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερνες από αύριο στην ζωή μας και τα ξημερώματα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάμε «φορτωμένοι» σε αυτά. Τρείς επιλογές λοιπόν και είναι όλες μετά τα μεσάνυχτα!

Τόρκε –  Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ

Αρχή θα κάνουμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι και αυτό έρχεται από Ουρουγουάη. Την Ρίβερ υποδέχεται η Τόρκε σε ένα ματς δίχως «αύριο», αφού δεν έχει κάνει καλή αρχή. 1-1-2 με 4-5 το ρεκόρ της ύστερα από ήττα της περασμένης αγωνιστικής, όπου και  έχασε εύκολα (0-2) στην Πενιαρόλ.

Δίχως «αύριο» είναι και για Ρίβερ το παιχνίδι όμως, μιας και αυτή έχει κάνει «στραβό» ξεκίνημα. Στο 1-1-2 και αυτή με 4-7 τέρματα και στο μείον «ένα» από την τελευταία, Λα Λουζ. Σημαντικό παιχνίδι λοιπόν και για τι δύο ομάδες, αφού όποια χάσει θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ας είναι ακόμα νωρίς. 1-5-0 μετράει η Ρίβερ στις τελευταίες αναμετρήσεις με την Τόρκε, και έχει «χτίσει» μια σχετικά καλή παράδοση, αφού δεν χάνει.

Αν προσθέσουμε σε αυτό και το ότι η Τόρκε, δεν παίζει στην φυσική της έδρα (στο Σεντενάριο δίνει τα εντός της), οδηγούμαστε προς ένα σημείο. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το ορισμό της αστάθειας και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα του. Έτσι, το αμφίσκορο είναι μια καλή επιλογή για ποντάρισμα και πιο ασφαλής. Εξάλλου αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν, αλλά δέχονται και πολύ εύκολα τέρματα.

Βίλα Νόβα – Βιτόρια

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από την Β’ Βραζιλίας και μάλιστα με ντέρμπι. 9-4-2 με 20-5 και τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα η Βίλα Νόβα, υποδέχεται την πέμπτη Βιτόρια που «τρέχει» ρεκόρ 9-15 με 24-12. Στην «μάχη» της ανόδου αμφότερες οι ομάδες λοιπόν, αφού η πρώτη «τετράδα» τη δίνει και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι «εξάποντο».

Στο συν «τρία» οι γηπεδούχοι από την αντίπαλο τους και με νίκη, σίγουρα θα κάνουν ένα τεράστιο «βήμα» ανόδου, μιας και θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως και στο εκτός με την Γκοϊανιένσε, ήταν πολύ άτυχοι, με το 1-1 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Η Βίλα Νόβα ήταν ανώτερη. Ήττα (0-1) εκτός για την Βιτόρια από την Ζουβεντούδε.

Στο σημείο μας τώρα, για να μην το κουράζουμε. Πολύ καλές ομάδες αμφότερες, με τους γηπεδούχους να είναι πιο «σοβαροί» και φυσικά σταθεροί. Ειδικά στην έδρα τους που έχουν ρεκόρ 5-2-0 με 8-1 τέρματα. Δεν έχουν βρει ρυθμό οι φιλοξενούμενοι και παρά το ότι είναι σε «τροχιά» ανόδου, προβληματίζουν. Ειδικά εκτός έδρας.

Μπορεί να έχουν ρεκόρ 4-1-3, αλλά αν δει κανείς τις νίκες τους, ήρθαν με πολύ μεγάλη δόση τύχης. Έτσι, θα πάω  με την έδρα εδώ και με την πιο…ομάδα στα δύσκολα. Επειδή είναι ντέρμπι όμως και ασχέτως με την αστάθεια που βγάζει η Βιτόρια θα βάλω και κάλυψη στο ποντάρισμα μου. Σε καλή απόδοση το 1Χ με over 1,5  και εφικτό.

Λεόν – Πατσούκα

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με αγώνα από το Μεξικό. Δεν έχω σκοπό να γράψω πολλά για το συγκεκριμένο ματς και ο λόγος είναι ένας. Τόσο η Λεόν όσο και η Πατσούκα ανήκουν στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων!

Η Λεόν έχασε (1-2) στην «πρεμιέρα» από την Τσίβας, ενώ η Πατσούκα ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Μασατλάν. Πάμε σε σημείο χωρίς πολλά-πολλά. Στο ματς αυτό θα γίνει ότι θέλει ο… πρόεδρος (και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν αυτά εξάλλου), οπότε πάμε στο αμφισκόρ μαζί με το over 2,5 και όλα καλά….

Συνοπτικά προτείνω

01:00 Τόρκε –  Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ: G / G (1,75-1,85)

02:00 Βίλα Νόβα – Βιτόρια: 1X / Over 1,5 (1,78-1,95)

05:00 Λεόν – Πατσούκα: G / G / Over 2,5 (1,95-2,05)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο