Connect with us

Super League

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη από την ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άσκησε πειθαρχική δίωξη στον “ισχυρό” άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρη Καρυπίδη, μετά και την νέα επίθεση που έκανε στον στον Τάκη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ για το θέμα της διαιτησίας στα πλέι οφ.

Η Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την Πειθαρχική δίωξη:

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»

Advertisement

Must See

More in Super League