Connect with us

Europa League

Πλήρωσε τα λάθη της η ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα από την Μαρσέιγ (3-1)

Ο Βιτίνια (27΄), ο Χαρίτ (60΄πεν.) και ο Βερετού (69΄πεν.) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Πινέδα προσωρινά στο 53΄.

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε καλύτερα και είχε τον έλεγχο του αγώνα, οι Γάλλοι είχαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πιάσει τον ρυθμό της, στο ημίωρο του αγώνα, η Μαρσέιγ έκανε το 1-0 όταν ο Κλος ξέφυγε από δεξιά και πάσαρε στον Βιτίνια που έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ με τις αλλαγές του Αλμέιδα μπήκε καλύτερα και στο 53’ ισοφάρισε με τον Πινέδα που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάνταλου. Η ισοφάριση δεν κράτησε πολύ, όταν στο 60’ το μοιραίο λάθος του Στάνκοβιτς άλλαξε τον ρου του αγώνα, Ο Αυστριακός γκολκίπερ έχασε τη μπάλα από τον Βιτίνια μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια τον ανέτρεψε, απευθείας κόκκινη στο τερματοφύλακα του Δικέφαλου και 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 68΄ η Μαρσέιγ κέρδισε ακόμα ένα -αυστηρό αυτή την φορά- πέναλτι όπου ο Βερετού έγραψε το τελικό 3-1. 

ΜΑΡΣΕΪΓ (Τζενάρο Γκατούζο): Μπλάνκο, Κλος (88΄ Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι (88΄ Μεϊτέ), Λόντι, Κοντογκμπιά, Ρονζιέ, Χαρίτ (75΄ Σαρ), Βερτού (88΄ Μουρίγιο), Εντιαγέ, Βιτίνια (75΄ Ομπαμεγιάνγκ)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46΄ Πόνσε), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί (44΄λ.τρ. Μοχαμαντί), Γιόνσον, Σιμάνσκι (75΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Μάνταλος (59΄ Αθανασιάδης), Άμραμπατ (75΄ Ελίασον), Τσούμπερ

Advertisement

Must See

More in Europa League