Connect with us

Στοίχημα

«Πολυβόλο» η Ντόρτμουντ, «μπάζει» από παντού η άμυνα της Μπόχουμ!

Με 2/3 έκλεισε η μέρα για την στήλη εχθές και δεν δώσαμε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών. Εύκολα επιβεβαιώθηκαν τα σημεία στο Βαλένθια – Βαγιέκανο (αμφίσκορο) και στο Βιαγιαρεάλ – Εσπανιόλ (over 2,5), αλλά μας «χάλασε» το απόλυτο ο αγώνας της Μπιλμπάο με την Σεβίλλη. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θέλαμε, 1-0 στην «εκπνοή» κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Για να λέμε την αλήθεια η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και το 0-0, αφού ζήτημα είναι αν έγιναν δυο τελικές σε όλο το ενενηντάλεπτο. Πάμε στα σημερινά τώρα, οπού έχουμε επιλέξει δύο σημεία εφικτά και ένα με αρκετό ρίσκο…

21:30  Μπόχουμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

«Έχασε» την μπάλα η Μπόχουμ στο εντός έδρας με την Βόλφσμπουργκ  και «μάζεψε» ένα ωραίο «τάλιρο». Στο ματς αυτό ο τεχνικός της, επέλεξε να πάιξει με την άμυνα πολύ «ψηλά» και το «πλήρωσε». Το τελικό 1-5 δεν σηκώνει πολύ κουβέντα βέβαια, καθώς και λίγα ήταν τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Στο 8-3-18 με 32-66, στο συν «δύο» από τις επικίνδυνες θέσεις πλέον η Μπόχουμ και με ένα πρόγραμμα «βουνό», να ακολουθεί τις τελευταίες αγωνιστικές, η παραμονή της στην κατηγορία θα περάσει από χίλια «κύματα». Η Αρχή πάντως σήμερα, μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και η Ντόρτμουντ έρχεται «αγριεμένη», ύστερα από την «τεσσάρα» επί της Αϊντραχτ.

Στο ματς αυτό οι παίκτες της έκαναν ότι ήθελαν στο «χορτάρι», μέχρι το 66ο ήταν 4-0 και μετά πάτησαν «φρένο». Στο 19-3-7 με 66-39 το ρεκόρ της και πρώτη στην βαθμολογία πλέον η ομάδα της «Βεστφαλίας», πάει στην έδρα της Μπόχουμ μόνο για νίκη.

Στο συν «δύο» από την Μπάγερν και με τα τρία από τέσσερα ματς, που ακολουθούν μετά, να είναι στην έδρα της, με νίκη σήμερα γίνεται το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. «Πολυβόλο» η Ντόρτμουντ, «μπάζει» από παντού η άμυνα της Μπόχουμ (έχει την χειρότερη άμυνα στην λίγκα) και μόνο με «αυτοκτονία»  δεν θα πάρουν οι φιλοξενούμενοι αυτό που θέλουν απόψε.

Πάμε στο «διπλό» από ημίχρονο λοιπόν, όπου το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 2,10 και είναι εφικτό για ποντάρισμα. ΥΓ. Για αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη απόδοση, ένα καλό σημείο για ποντάρισμα είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ο Μπέλιγχαμ, όπου υπάρχει στο 5,00 και πάνω!

21:45 Σπέτσια – Μόντσα

Στην Ιταλία τώρα υπάρχει ένα παιχνίδι, που δεν έχω σκοπό να κάνω «τρελή» ανάλυση. 5-12-14 με 26-49 η Σπέτσια και στο συν «ένα» από τις επικίνδυνες θέσεις, υποδέχεται την Μόντσα. Μία Μόντσα που αν «πρωτάρα» στην κατηγορία, κάνει καλή χρονιά και με ρεκόρ 11-8-12 και 38-43 τέρματα, είναι στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, «σωσμένη» και κοιτάει το πόσο πιο «ψηλά» θα τερματίσει.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» απόψε για την νίκη και αυτοί είναι που θα βγούνε με επιθετικό στιλ. Εξάλλου με ένα «τρίποντο» κάνουν το μεγαλύτερο «βήμα» για την παραμονή τους.

Οι αποδόσεις στο «σετ» πάντως, είναι σωστές, μιας και δεν υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε αποδόσεις άνω του 2,10 το over 2,5 και θα πάμε σε αυτό, καθώς και η Μόντσα είναι ομάδα που παίζει ανοικτά τα παιχνίδια της. Πόσο μάλλον τώρα που έχει πετύχει τον στόχο της.

22:00 Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Με αγώνα από την Ισπανία θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα αναμεσά σε δύο ομάδες, όπου κάνουν αρκετά καλή σεζόν. Με ρεκόρ 12-8-11 και 29-32 τέρματα η Οσασούνα είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, στο μείον «δύο» από την έβδομη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και την άλλη βδομάδα διεκδικεί και το κύπελλο μάλιστα, αφού είναι στον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

Η Σοσιεδάδ τώρα, κάνει και αυτή μία τρομερή χρονιά (για τα δεδομένα της πάντα μιλάμε) και με ρεκόρ 16-7-8 και 39-29 τέρματα είναι στην τέταρτη θέση που δίνει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Επίσης έχει και πέντε βαθμούς διαφορά από την πέμπτη Βιγιαρέαλ, οπότε σε περίπτωση νίκης απόψε, θα «κλειδώσει», σχεδόν την συμμετοχή της στην «τετράδα» της λίγκας.

Την αγωνιστική που πέρασε και με το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στην Μπέτις, την άφησε έξι βαθμούς πίσω και οσυσιαστικά την έβγαλε νοκ-άουτ, από την διεκδίκηση της «τετράδας». Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, η Οσασούνα κέρδισε εκτός έδρας την Κάδιθ με 1-0.

Παιχνίδι που καμία ομάδα δεν θέλει να το χάσει το συγκεκριμένο, αλλά οι γηπεδούχοι σαφώς και θα έχουν το μυαλό τους στον τελικό που ακολουθεί. Αυτή εξάλλου είναι η κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους. Από την άλλη μεριά τώρα, στην Σοσιεδάδ ξέρουν, πως με νίκη απόψε και με οκτώ βαθμούς διαφορά από την Πέμπτη, Βιγιαρεάλ, «καπακώνουν» την τέταρτη θέση.

Θα ψάξουν πιο πολύ την νίκη, όπως είναι λογικό. Δεν θα είναι αδιάφορη η Οσασούνα φυσικά και ως ένα σημείο θα ψάξει και αυτή την νίκη.

Δίκαιες πάντως οι αποδόσεις στο «σετ», όπου και δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά έχω την εντύπωση, πως στο τέλος της ημέρας δεν θα (χ)αλάσει κανέναν από τους δυο η ισοπαλία. Σε αποδόσεις άνω του 3,20 και αξίζει το ρίσκο.

Συνοπτικά προτείνω

Μπόχουμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ : 2 ημ / 2 τελ (2,12 – 2,20)

Σπέτσια – Μόντσα : Over 2,5 (2,10 – 2,25)

Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ : X (3,23 – 3,40)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα