Connect with us

Στοίχημα

Πριν πέσει η νύχτα, πάμε ταμείο σήμερα!

Καλημέρα κόσμε του. Τρίτη σήμερα και είναι και η τρίτη ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Έχω γράψει αρκετές φορές, πως θα προσπαθήσω (όσο γίνεται)να αποφεύγω σημεία από την συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά σήμερα «μοιραία» θα πάω εκεί. Δεν έχει και κάτι άλλο εξάλλου το κουπόνι. Τέσσερα παιχνίδια υπάρχουν από το Μουντιάλ και εμείς θα ασχοληθούμε με τρία από αυτά.

12:00 Αργεντινή – Σαουδική Αραβία

Από το 1986 έχει να πάρει το Μουντιάλ η Αργεντινή και αυτό είναι κάτι που «στοιχειώνει» ποδοσφαιρικά την χώρα. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε πάντως το Κόπα-Αμέρικα και σχετικά εύκολα. Για την ιστορία, το «σήκωσε» στην Βραζιλία και μάλιστα κέρδισε την «οικοδέσποινα» στον τελικό 1-0.

Η «αλμπισελέστε» σε λίγη ώρα κάνει την «πρεμιέρα» της στα γήπεδα του Κατάρ και κόντρα στην Σαουδική Αραβία, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο «λόγο». Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση όλη η ομάδα, που «τρέχει» ένα σερί με τριανταπέντε ματς χωρίς ήττα! Με ακόμα δύο «σπάει» το σερί της Ιταλίας.

Ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει «ξεκάθαρα» πως μιλάμε για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο αυτήν την στιγμή, είναι ότι μέσα στο 2022 και σε εκτός έδρας ματς, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. «Έφτιαξε» και την άμυνα της δηλαδή. Επίσης στα τελευταία τέσσερα ματς που έδωσε (συν το Διηπειρωτικό με Ιταλία), πέτυχε ισάριθμες νίκες με τέρματα 19-0! Πολλά γράψαμε όμως. «Άσσος» από ημίχρονο με τρία ως έξι γκολ ή over 2,5.

15:00 Δανία – Τυνησία

Η Δεύτερή επιλογή μας για σήμερα (και αυτή νωρίς είναι), έρχεται από ένα παιχνίδι, όπου αν υπάρξει νικητής, θα έχει κάνει από το πρώτο κιόλας ματς του ομίλου το μεγαλύτερο «βήμα» για πρόκριση στα νοκ-άουτ. Τόσο η Δανία όσο και η Τυνησία, φτάσανε στα τελικά του Κατάρ πολύ εύκολα (ειδικά οι Δανοί) και έχουν στόχο να κάνουν  μία πολύ καλή πορεία, που δεν θα περιοριστεί μόνο στα ματς του ομίλου. Αυστραλία, Γαλλία τον συμπληρώνουν.

Έτσι, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, με την Γαλλία να είναι το μεγάλο φαβορί για το ένα «εισιτήριο» και την Αυστραλία που είναι «ερωτηματικό», το σημερινό ματς είναι όλα τα «λεφτά». Επιθετικές ομάδες αμφότερες και αυτό το βλέπει κανείς, ακόμα και από τον τρόπο που αμύνονται (επιθετική άμυνα). Διαθέτουν όμως και τρομερή ποιότητα από την μέση και μπροστά.

Ειδικά οι Δανοί, που στα τελευταία ματς έχουν ανεβάσει τον μέσο όρο ανά αγώνα στα τέρματα που πετυχαίνουν. Αυτό και η πορεία τους στο Nations League τους καθιστούν φαβορί σήμερα. 1,50 και 1,55 όμως, σε αγώνα Μουντιάλ, δεν το ακουμπάμε. Αμφίσκορο και over 2,5 μαζί και βλέπουμε τον αγώνα χωρίς άγχος.

18:00 Μεξικό – Πολωνία

Για τέλος άφησα ένα παιχνίδι, που έχει φαβορί, αλλά μόνο στα «χαρτιά». Για παγκόσμιο κύπελλο μιλάμε εξάλλου, όπου οι εκπλήξεις ήταν ανέκαθεν το «φόρτε» του. Τρομερή ομάδα το Μεξικό, που έχει την πιο σταθερή παρουσία σε τελικά. Επτά φορές συνεχόμενες και τις επτά πέρασε στα νοκ-άουτ. Μέχρι εκεί όμως, αφού αποκλείστηκε σε όλες μετά.

Οι Πολωνοί τώρα και μόνο που έφτασαν να παίζουν στα γήπεδα του Κατάρ, είναι ευχαριστημένοι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ψάξουν την πρόκριση. Και ποιότητα διαθέτουν και εμπειρία από μεγάλες διοργάνωσης. Επιθετικές ομάδες αμφότερες και με ένα τρόπο διαχείρισης στα παιχνίδια τους, που τις περισσότερες φορές τα κάνει ανοικτά με πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έτσι και με τις αποδόσεις να είναι «χαμηλές», θα κάνουμε «παιχνίδι» με τα κόρνερ στο συγκεκριμένο ματς. Over 9,5 στο σύνολο λοιπόν, που πληρώνει αρκετά καλά και μπορεί να έρθει από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα