Connect with us

Στοίχημα

Προβάδισμα στις έδρες απόψε σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ!

Πήραμε το «ρεπό» μας εχθές, αφού δεν είχε παιχνίδια (μονό το Μίλαν -Ίντερ υπήρχε) το κουπόνι και σήμερα επιστρέφουμε με στόχο τα απόλυτο! Με τρείς επιλογές θα ψάξουμε να βγάλουμε κέρδος. Η μία είναι από το Γιουρόπα και οι άλλες δύο από το Κόνφερενς Λιγκ.

22:00 Ρόμα – Λεβερκούζεν

Ένα πολύ συναρπαστικό «ζευγάρι» είναι αυτό της Ρόμα με την Λεβερκούζεν για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αμφότερες οι ομάδες έφτασαν ως εδώ, εύκολα σχετικά και δίκαια. Ύστερα από τα δύο ματς αυτά όμως, μία από τις δύο ομάδες θα πάει «σπίτι» της και η άλλη στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του Μουρίνιο για να φτάσει ως εδώ «πέταξε» εκτός στα νοκ-άουτ τις Φέγενορντ (ήττα 0-1 στην Ολλανδία και νίκη 2-1 στην παράταση στην έδρα της), την Σοσιεδάδ (νίκη εντός με 2-0 και 0-0 εκτός) και Σάλτσμπουργκ (ήττα εκτός 0-1 και νίκη εντός 2-0) , ενώ στο όμιλο της με τις Λουντογκόρετς, Ελσίνκι και Μπέτις, αν και τα βρήκε κάπως «μπαστούνια», πέρασε τελικά.

Για την ομάδα της Γερμανίας τώρα, τα πράγματα στην αρχή της σαιζόν, άλλα έδειχνα και άλλα ήρθαν. Κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσει μία «ανάσα» από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αφού μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου, στην χώρα της, ήταν στον «πάτο» της βαθμολογίας!

Ο «διακόπτης» γύρισε με Τσάμπι Αλόνσο όμως που στα νοκ-άουτ η ομάδα του έβγαλε εκτός τις Μονακό (ήττα εντός 2-3 και νίκη εκτός 2-3, παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι), Φερεντσβάρος (με δύο νίκες 2-0 εντός και 2-0 εκτός) και την Ουνιόν Σιλουάζ (1-1 εντός και 4-1 εκτός).

Πάμε στα του σημείου μας τώρα. Έβγαλαν κούραση αμφότερες οι ομάδες στις πρόσφατες υποχρεώσεις τους στα εγχώρια και αυτό φαινόταν με «γυμνό» μάτι. Ήττα εντός έδρας από την Ίντερ με 0-2, μία από τα ίδια για την Λεβερκούζεν, όπου και έχασε (έσπασε και το αήττητο σερί της) από την Κολωνία με 1-2.

Κουρασμένες και με σημαντικές απουσίες (κυρίως η Ρόμα) θα είναι απόψε αμφότερες και με το πρόγραμμα να είναι εξοντωτικό (ΣΚ έχουν αγώνα για τα πρωταθλήματα τους και αμέσως μετά τον επαναληπτικό), δύσκολα θα δούμε ματς με ρυθμό και ένταση. Δεν μετράει και το εκτός έδρας τέρμα, υπάρχει και η «ρεβάνς», έτσι θα πάει σε χαμηλό «τέμπο» το ματς.

Αυτό είναι και το παιχνίδι της Ρόμα, όπου της «βγαίνει» ως τώρα, σχεδόν πάντα. Ούτε η Λεβερκούζεν θα δώσει «γκάζια» πάντως. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ψάξουν την νίκη αμφότερες. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ρόμα όμως και θα πάω σε ένα ποντάρισμα με κάλυψη σε αυτήν. Σε αποδόσεις άνω του 1,70 το 1Χ με over 1,5 και εφικτό, αφού ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο…..

22:00 Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ

Αφήνουμε τα του Γιουρόπα Λιγκ και πάμε στο Κόνφερενς και σε ένα «ζευγάρι» που για πολλούς έχει φαβορί (Γουέστ Χαμ), για εμένα όχι. Η ομάδα του Μόγες, δίνεται αυτήν την στιγμή (μαζί με την Φιορεντίνα) το μεγάλο φαβορί, για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού η πορεία που έχει κάνει στο  θεσμό είναι αρκετά καλή και χωρίς να τον «σνομπάρει».

Κάτι που οι περισσότερες ομάδες στο «νησί» το κάνουν συχνά, όταν δεν πρόκειται για Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ εύκολα πέρασε τον όμιλο της, αφού με Βίμποργκ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Άντερλεχτ, μόνο με «θαύμα» θα έμενε έξω. Στην συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά την, ΑΕΚ Λάρνακας (2-0 και 4-0) πολύ εύκολα, και την Γάνδη με (1-1 και 4-1).

Και η Ολλανδική ομάδα όμως, δεν πάει πίσω στην πορεία που κάνει. Βαντούζ, Απόλλων Λεμεσού και Ντνίπρο, δεν της έβαλαν δύσκολα στον όμιλο. Της έβαλαν στα νοκ-άουτ Λάτσιο (1-1 και 2-1) και Άντερλεχτ (ήττα 0-2 στο πρώτο και πρόκριση στην παράταση στο δεύτερο) όμως, αλλά βρήκε την λύση και είναι στα ημιτελικά απόψε.

Στο σημείο μας τώρα. 1,40 και 1,50 σε αγώνα σε τόσο υψηλό επίπεδο, όχι απλά δεν το ακουμπάω. Ούτε καν το βλέπω. Επικίνδυνη ομάδα η Άλκμααρ και πολύ καλή όταν παίζει σε ανοικτά γήπεδα. Οι αγώνες των δύο ομάδων, μέχρι τώρα στον θεσμό έχουν «συνοδευτεί» από πολλά γκολ και καλύτερα να πάμε στο over 2,5 απλά, παρά σε σημείο….

22:00 Φιορεντίνα – Βασιλεία

Από Κόνφερενς η τελευταια επιλογή για σήμερα και «μοιραία» από το άλλο «ζευγάρι» του ημιτελικού. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση από το Μουντιάλ και μετά η Φιορεντίνα, τόσο στην χώρα της όσο και στην Ευρώπη, υποδέχεται απόψε την Βασιλεία, με στόχο τη νίκη και αν γίνεται ένα καλό σκορ.

Οι παίκτες του Βιτσέντζο Ιταλιάνο έχουν φτάσει ως εδώ σχετικά εύκολα, αλλά και δίκαια. Σε όμιλο με Ρίγα, Μπασάκσεχιρ και Χαρτς, έκαναν «πάρτι» και στην συνέχεια «πέταξαν» εκτός τις Μπράγκα (4-0 νίκη στην Πορτογαλία και 3-2 στην Ιταλία), Σίβασπορ (1-0 και 4-1) και Λέχ Πόζναν (ήττα εντός 2-3 και νίκη εκτός 4-1).

Η Βασιλεία τώρα, πέρασε δύσκολα από τον όμιλο της, όπως και στα νοκ-άουτ. απέκλεισε την Τράμπζονσπορ (ήττα 0-1- εκτός και νίκη 2-0 εντός), Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-2 και 2-2) στην παράταση και την Νίς (1-1 και 2-2) πάλι την παράσταση.

Για να πάμε και σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή, από τα παιχνίδια, τόσο του Γιουρόπα όσο και του Κόνφερενς Λιγκ, είναι μοναδικό «ζευγάρι» που έχει φαβορί και δίκαια μάλιστα.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Ιταλική ομάδα που έχει βάλει «πλώρη» για το τρόπαιο και στην μέχρι τώρα πορεία της ως εδώ, ήταν «σαρωτική», σχεδόν σε όσα παιχνίδια έδωσε. Μέσα-έξω.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν πολύ τύχη για να φτάσουν ως εδώ και εκτός από το «αντάμωμα» με την Νις, όπου και ήταν πραγματικά καλοί, δεν έδειξαν κάτι στα προηγούμενα.

Έτσι, βάσει της μέχρι τώρα εικόνας των δύο ομάδων, δεν βλέπω πως θα καταφέρει η Βασιλεία να αποκλείσει την Φιορεντίνα και να φτάσει στον τελικό.

Εφικτός ο «άσσος» και θα πάμε σε αυτόν, αλλά είναι πολύ χαμηλός. Θα βάλουμε και το over 2,5 μέσα στο «παιχνίδι», όπου ανεβάζει την απόδοση στο 1,90 και λίγο πιο πάνω.

 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα