Connect with us

Εθνική Ελλάδος

Πρόβα τζενεράλε για την Επίσημη Αγαπημένη

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας των διακοπών για όλους του Έλληνες, αλλά, όσοι παρέμειναν στην πρωτεύουσα σήμερα το απόγευμα έχουν έναν καλό λόγο να ανέβουν προς το το κλειστό του ΟΑΚΑ, η “Επίσημη Αγαπημένη” δίνει φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία (19.00).

Το φετινό ρόστερ, ίσως είναι ένα από τα καλύτερα που θα μπορούσαμε να έχουμε, το κουαρτέτο Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας, αλλά και όλη η παρέα που μάζεψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης.

Το σημερινό φιλικό εντάσσεται στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των δύσκολων αγώνων των δύο προκριματικών του FIBA World Cup 2023 (25/8 στο Βελιγράδι με τη Σερβία και 28/8 στο ΟΑΚΑ με το Βέλγιο) και, φυσικά, για το Eurobasket 2022 (1-18/9) με πρώτο προορισμό το Μιλάνο. Εκεί αντίπαλοι της Εθνικής θα είναι η Ιταλία, η Εσθονία, η Κροατία, η Ουκρανία και η Με- γάλη Βρετανία.

Πολλοί μιλάνε για κάποιο μετάλλιο, αλλά, ο σοφός μας λαός πάντα κάτι λέει για “μικρό καλάθι”, σίγουρα έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ, αλλά, ας κάνουμε μικρά βήματα και όλα θα έρθουν.

Το ρόστερ

Νικ Καλάθης – Κώστας Παπανικολάου – Κώστας Σλούκας – Γιάννης Αντετοκούνμπο – Γιώργος Παπαγιάννης-  Θανάσης Αντετοκούνμπο – Ιωάννης Παπαπέτρου-  Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Δημήτρης Αγραβάνης-  Λεωνίδας Κασελάκης – Λευτέρης Μποχωρίδης-  Κώστας Αντετοκούνμπο – Μιχάλης Λούντζης – Τάιλερ Ντόρσεϊ – Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Δημήτρης Μωραΐτης –  Νίκος Χουγκάζ – Κωστής Γόντικας – Γιάννης Κουζέλογλου – Άλεξ Αντετοκούνμπο – Λευτέρης Μαντζούκας-  Όμηρος Νετζήπογλου-  Γιώργος Τανούλης

Advertisement

Must See

More in Εθνική Ελλάδος