Connect with us

Basket League

Σάσα Βεζένκοβ: Από τον Πειραιά στο Σακραμέντο!

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποχωρεί από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει το όνειρο του και να αγωνιστεί με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ!

Ο Σάσα Βεζένκοβ έδωσε τα χέρια με τους Κινγκς και αποχαιρετά τον Πειραιά και γίνεται κάτοικος του Σακραμέντο για τρία χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Ολυμπιακός  θα πάρει 1.500.000 δολάρια για το buyout του παίχτη.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα και τους φιλάθλους της μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

“Έπειτα από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η δυσκολότερη αποφαση που έχω πάρει. Το να αφήσω αυτό το εκπληκτικό κλαμπ μετά από πέντε χρόνια, μου φαίνεται σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μία οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα σε κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στις δυσκολότερες στιγμές μείναμε ενωμένοι και είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε.

Επειδή παλέψαμε… μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να πω ευχαριστώ. Θα κουβαλάω την υποστήριξη και την αγάπη σας στο νέο μου κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, μείνετε δυνατοί και κρατήστε αναμμένη τη φλόγα. Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος!”, ανέφερε ο 27χρονος Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ.

Advertisement

Must See

More in Basket League