Connect with us

Αγγλία

Σε διπλό ρόλο ο Robbie Dale στην Ashington AFC

H Ashington AFC, η ομάδα που αγωνίζεται ο παίχτης-θρύλος Robbie Dale, ανακοίνωσε τον διπλό ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Η ομάδα αγωνίζεται στην Northern League Division One, ενώ έχει και μια καλή πορεία στο FA Cup, αυτό το Σάββατο θα αγωνιστεί εκτός έδρας για το. 4ο γύρο του θεσμού την King’s Lynn Town.

O Robbie ήταν η πρώτη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι για τον προπονητή Ian Skinner, ο Robbie είχε μείνει ελεύθερος από τους Blyth Spartans.

Μετά από πρόταση που έγινε από τον Ian Skinner και την Διοίκηση της ομάδας, ο ίδιος αποδέχθηκε να αναλάβει καθήκοντα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, χωρίς να κρεμάσει τα παπούτσια του.

“Ρώτησα τον Robbie αν ήθελε να αναλάβει κάποια καθήκοντα μέσα στην ομάδα και αποδέχθηκε με χαρά, είμαι χαρούμενος που θα είναι μέρος του επιτελείου και μπορεί να μοιραστεί λίγη από την εμπειρία του και μερικές από τις σκέψεις του με τους παίκτες και θα είναι άλλη μια φανταστική προσθήκη.” Δήλωσε ο Ian Skinner.

“Ο Ian (Skinner) με ρώτησε πριν από τον επαναληπτικό αγώνα εναντίον της Stocksbridge την Τρίτη αν θα μπορούσα να βοηθήσω.  Μου μίλησε λίγο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν ήθελα τοτε να το κάνω – συμφώνησα για τον επαναληπτικό αγώνα γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Το απόλαυσα! Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος που το κάνω.  Είμαι τραυματίας αυτή τη στιγμή, οπότε με κρατάει απασχολημένο.”

Advertisement

Must See

More in Αγγλία