Connect with us

Στοίχημα

Σημαντικά παιχνίδια – Μεγάλες αποδόσεις

Καλημέρα φίλοι μου και καλά να περάσετε σήμερα. Εχθές η στήλη έφτσασε πολύ κοντά να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, αλλά μας το στέρησε η Άουγκσμπουργκ, όπου δεν κατάφερε να πάρει, όυτε την ισοπαλία κόντρα στην Αϊντραχτ.  Πάμε στα σημερινά ματς τώρα, όπου υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις για ποντάρισμα. Με Ιταλία, Ολλανδία, Ελλάδα και Βέλγιο θα κάνουμε το «τουρ» μας στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

16:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

Από Ελλάδα θα ξεκινήσουμε και δεν θα σας κουράσω καθόλου σήμερα. Στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι που κάνουν καλή χρονιά, με νίκη μένουν σταθεροί στην μέση της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν το «τρίποντο» για να πάρουν «ανάσα». Καλύτερη όμως η ομάδα του Αναστασίου και εκτιμούμε πως θα πάρει αυτό που θέλει, εύκολα ή δύσκολα. «Άσσος» με over 1,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω!

17:00 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Βέστερλο

Στο Βέλγιο τώρα και στην εντός έδρας αναμέτρησή της Ουνιόν με την Βέστερλο, υπάρχει φαβορί. Αυτό βέβαια, είναι οι γηπεδούχοι που ύστερα και από το πέρας των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Πέμπτης, μπορεί να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να φτάσει ως την διακοπή με νίκες. Αυτός είναι και ο στόχος βέβαια. Νίκη θέλουν και οι φιλοξενούμενοι όμως, καθώς είναι μέσα στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη και αν πάρουν το «τρίποντο», θα μπούνε για τα καλά στον «χορό». Η Ουνιόν όμως και ειδικά φέτος είναι καλύτερη και δίκαια το φαβορί στην αναμέτρηση. Πάμε στον «άσσο» με over 2,5 λοιπόν και συνεχίζουμε.

17:45 Άγιαξ – Αϊντχόφεν

Στην Ολλανδία τώρα και πιο συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Ο πρωτοπόρος Άγιαξ υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας, Αϊντχόφεν και με νίκη ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν θα κάτσουν με «σταυρωμένα» τα χέρια και θα ψάξουν και αυτοί το «τρίποντο» , που θα τους φέρει πρώτους στην βαθμολογία. Χωρίς πολλά-πολλά. Πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου και τίποτα άλλο.

19:00 Ρόμα – Λάτσιο

Τελευταία «στάση» για σήμερα, είναι η Ρώμη. Μια Ρώμη που είναι «κομμένη» στα δύο, καθώς υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι. Αυτό της τυπικά γηπεδούχου Ρόμα με την Λάτσιο. Αμφότερες οι δύο ομάδες και λόγους ευνόητους, θα ψάξουν την νίκη και μόνο την νίκη, αφού η επόμενη μέρα για τον χαμένο, θα είναι ατελείωτη. Ένας βαθμός «χωρίζει» την ομάδα του Σάρι από αυτήν του Μουρίνιο και σε ένα ματς όπου σίγουρα θα έχει πολλή «ψωμί», εμείς θα ποντάρουμε σε μία νίκη της Ρόμα.  Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού και όντας γηπεδούχος τα τελευταία χρόνια μετράει ρεκόρ  6-1-0!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα