Connect with us

Στοίχημα

Σκοράρει απο παντού η Μπενφίκα. Ανοικτό ματς στην Τουρκία. Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο για την Κρεμονέζε!

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό ΣΚ να έχουμε. Δεν θα σας κουράσω πολύ σήμερα , αφού το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουμε στα κέρδη. Τέσσερις οι επιλογές μας και από διαφορετικά πρωταθλήματα, στον δρόμο για το ταμείο. Ιταλία, Τουρκία, Σκωτία και Πορτογαλία στο «μενού» και πάμε να δούμε τα σημεία μας.

15:00 Σίβασπορ – Μπεσίκτας

Ξεκινάμε με αγώνα από την Τουρκία και την δύσκολη «έξοδο» πού έχει η Μπεσίκτας, στην έδρα την Σίβασπορ. Οι γηπεδούχοι και αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά τους, θα διαπιστώσει, πως εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματικοί. Για τα στάνταρ τους βέβαια. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, είναι ομάδα που προσπαθούν να βρούνε μια σταθερή αγωνιστική ισορροπία.

Το πρωτάθλημα πάντως, «ξεμακραίνει», αφού οι δώδεκα βαθμοί από την κορυφή πολύ δύσκολα θα καλυφθούνε. Κομβικό ματς πάντως και για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο, αφού έχουν στόχους. Αμφίρροπη αναμέτρηση βέβαια, και καλύτερα να πάμε στο over 2,5, που και εφικτό είναι και το φέρνουν αρκετά συχνά μεταξύ τους.

16:00 Κρεμονέζε – Λέτσε

Πάμε Ιταλία τώρα και σε ακόμα ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία  και για τις δύο ομάδες. Την Λέτσε υποδέχεται η Κρεμονέζε, σε έναν αγώνα χωρίς «αύριο». Οι γηπεδούχοι έχουν εξελιχθεί σε «φονέα» των «μεγάλων» στο κύπελλο, αφού την Νάπολι, απέκλεισαν και την Ρόμα.

Στον ημιτελικό θα βρούνε μπροστά τους την Φιορεντίνα. Έχει ακόμα καιρό για το ματς αυτό και σήμερα θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, έχουν δύο σερί ήττες και αυτό τους έφερε στο συν «επτά», από της επικίνδυνες θέσεις. Έτσι, αν χάσουν σήμερα τα πράγματα θα «σφίξουν» κάπως.

«Εξαπόντο» το ματς λοιπόν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα «κανονάκια» σε σχέση με την Κρεμονέζε, που αν χάσει, χάθηκε. Μπορεί στο κύπελλο να κάνει το ένα «θαύμα» μετά το άλλο, αλλά στο πρωτάθλημα δεν την σώνει τίποτα όπως το πάει. 2Χ με over 1,5 λοιπόν και προχωράμε.

17:00  Κουίν Οφ Σάουθ – Έντινμπουργκ

Πάμε Σκωτία τώρα και σε αγώνα από την Λιγκ «ένα». Στον δρόμο της ανόδου είναι η Έντινμπουργκ, που είναι στο μείον «τρία» από την δεύτερη θέση και την Φόλκερκ. Έτσι, στο ματς εκτός έδρας παιχνίδι με την επικίνδυνη Κουίν Οφ Σάουθ, δεν θέλει «στραβοπάτημα».

Οι γηπεδούχοι τώρα και ως στιγμής, κάνουν μέτρια σεζόν, είναι στην μέση της βαθμολογίας και λογικά εκεί θα τερματίσουν. Κοιτώντας τις αποδόσεις πάντως, δεν είναι δίκαια μοιρασμένες στο «σετ» και επειδή μιλάμε για Σκωτία και κατηγορίες που όλα τα αποτελέσματα είναι…νορμάλ, θα πάω απλά στο over 2,5 και τίποτα άλλο.

20:00 Μπενφίκα – Κάσα Πία

Κλείνουμε με αγώνα από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου η κορυφή ανήκει στην Μπενφίκα (δικαιωματικά) ως στιγμής, καθώς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τρείς νίκες σερί μετράνε οι «αετοί» μετά το 2-2 με την Σπόρτινκ και απόψε κόντρα στην Κασά Πία, θέλουν το «καρέ».

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι πάντως, αφού οι φιλοξενούμενοι κάνουν καταπληκτική χρονιά. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται και όχι απλά, έχουν σωθεί, αλλά η πάνε «φουλ» για Ευρώπη.

Λογικό φαβορί η Μπενφίκα στο παιχνίδι απόψε, αλλά με τέτοιες αποδόσεις δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Στα γκολ υπάρχουν καλύτερες τιμές όμως και με αυτά θα «ψαχτούμε» για να βγάλουμε κέρδος. Σκοράρουν από παντού φέτος οι γηπεδούχοι (16-2-1 με 48-12) και ειδικά μέσα στην έδρα τους. Το να βρούνε «δίχτυα» και στα δύο ημίχρονα είναι εφικτό λοιπόν και θα πάμε σε αυτό το σημείο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα