Connect with us

Στοίχημα

Σκοτία και Αγγλία σήμερα για επιστροφή στα κέρδη!

Καλησπέρα κόσμε και καλό ΣΚ να έχουμε. Πολύ κοντά στο τρία στα τρία για τέταρτη μέρα στην σειρά φτάσαμε εχθές και αν το κάναμε θα «σπάγαμε», τόσο τα ταμεία όσο και τα…ρεκόρ. Μας τα «χάλασε» όμως η Ρίζεσπορ που στον εντός έδρας αγώνα με την Γκοτζέπε, όχι μόνο δεν πήρε βαθμό, αλλά έχασε κιόλας (0-2). Τα άλλα δύο παιχνίδια πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα. Στο Σατουρόυ- Σεντάν «έβρεξε» γκολ (αμφίσκορο το είχαμε), ενώ η Φάρουλ μας επιβεβαίωσε που βάλαμε κάλυψη στο ποντάρισμα μας. 1-1 ήρθε στην Βαλουντάρι. Εμείς πληρωθήκαμε όμως, καθώς το είχαμε 2Χ με γκολ. Έτσι, το τετραήμερο αυτό, έκλεισε με έντεκα στις δώδεκα περασμένες επιλογές!

14:30 Αμπερντίν – Σέλτικ

Με την Σκοτία στις «επάλξεις» και πάλι, η πρώτη μας επιλογή έρχεται από εκεί. Στην έδρα της Αμπερντίν «δοκιμάζει» τις δυνάμεις της μετά την διακοπή η Σέλτικ και έχοντας μία διαφορά έξι βαθμών (με ματς λιγότερο) από την Ρεϊντζερς, θέλει μόνο την νίκη.

Η Αμπερντίν πάντως, δεν είναι ομάδα που μπορεί να την υποτιμήσει κάποιος και ειδικά μέσα στην έδρα της, που βγάζει εντελώς διαφορετικό «πρόσωπο», από τα εκτός έδρας. Έτσι, με τις αποδόσεις να είναι για γέλια στο φαβορί (Σέλτικ και δίκαια), αλλά και με την αγωνιστική απραξία των ομάδων από την μεγάλη διακοπή λόγο Μουντιάλ, δεν θα πάμε σε σημείο. Σε καλή απόδοση το αμφίσκορο μαζί με το over 2,5 και καλύτερα να πάμε προς τα εκεί….

17:00 Στέρλινγκ Άλμπιον – Φόρφαρ

Από Σκοτία και η δεύτερη επιλογή μας, αλλά από της «χαμηλές» κατηγορίες αυτήν τη φορά. Με ρεκόρ 9-3-4 και τέρματα 34-19 η Στέρλινγκ είναι στο δρόμο της ανόδου μέχρι τώρα, στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο μείον «τέσσερα» από την πρωτοπόροι Ντάμπαρτον. Έτσι, με νίκη απόψε κόντρα στην Φόρφαρ, θα μειώσει στον «πόντο» και θα περιμένει…

Η Φόρφαρ τώρα, είναι μια «κλασική» ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας, που «χαροπαλεύει» να κρατηθεί σε αυτήν. Τρίτη από το τέλος στην βαθμολογία και με μόλις δυο βαθμούς διαφορά από τον «πάτο», είναι αναγκασμένη πλέον να ψάχνει παντού βαθμούς.

Πάντως, παρά την βαθμολογική της θέση και για τις δυνατότητες (λόγο ρόστερ) που έχει, εκτός έδρας κάνει πραγματάκια φέτος. 3-1-4 το ρεκόρ της με 8-9 τέρματα. Έτσι, θα πάμε στο φαβορί (Στέρλινγκ) με κάλυψη. 1Χ με over 2,5 και συνεχίζουμε.

19:30 Νόριτς – Μπλάκμπερν Ρόβερς

Για τέλος άφησα ένα παιχνίδι, όπου έχει πολύ «ψωμί». Τρίτη η Μπλάκμπερν στην βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό πάνω από την αποψινή της αντίπαλο, Νόριτς. Αν ρίξει κανείς μια «ματιά» στις αποδόσεις, θα διακρίνει μια τεράστια «ανωμαλία» σε αυτές. Το να δίνεις φαβορί τους γηπεδούχους και μάλιστα στο 1,75 – 1,80 και την Μπλάκμπερν από 4,50 μέχρι και 5,00 είναι εντελώς αστείο.

Επίσης η Νόριτς δεν έχει και καμία έδρα «φόβητρο». 5-3-3 και 18-11 τέρματα, για ομάδα που θέλει την άνοδο, μόνο πορεία ανόδου κάνει. Σύμφωνοι, η κατηγορία είναι ίσως η πιο δύσκολη στον κόσμο και είναι λογικό να μην έχουν σερί οι ομάδες και ισορροπία. Ε αυτό και μόνο μου λέει πολλά για το σημείο που θα επιλέξω. 2Χ με over 1,5 λοιπόν το ποντάρισμα μας και αναμένουμε. ΥΓ. Η Μπλάκμπερν, είναι μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει ισοπαλία (12-0-10). Ας την φέρει σήμερα με γκολ να πληρωθούμε!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα