Connect with us

Ισπανία

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Σήμερα (21:00) ο τελικός στο Ριάντ

Ο δυο προπονητές μίλησαν πριν από τον σημερινό μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, θα αγωνιστούν για ακόμη ένα classico, σε Αραβικο έδαφος αυτη τη φορά.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε με 3-1 από τους Μαδριλένους στο πρώτο clasico της La Liga, στις 16 Οκτωβρίου στο Μπερναμπέου

Οι δηλώσεις του Κάρολ Αντσελότι:

“Παλεύουμε κάθε ημέρα ακριβώς γι’ αυτό, για να φθάσουμε σε έναν τελικό. Η ομάδα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση, γιατί έχουμε συνηθίσει σε αυτό το είδος πίεσης. Όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί για αυτόν τον σύλλογο. Μας δίνουν κίνητρο, αυτοπεποίθηση, φέρνουν την καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που διακυβεύονται σε αυτό το ματς. Είμαστε σε έναν πολύ απαιτητικό σύλλογο, που δεν σου επιτρέπει να πιστεύεις ότι έχεις κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Εχουμε παίκτες που άρχισαν να κερδίζουν το 2013, που συνεχίζουν να κερδίζουν σήμερα και που δεν κουράζονται ποτέ να κερδίζουν. Και αυτό δεν θα συμβεί, γιατί έχουν πολύ βαθιά ψυχικά αποθέματα. Ο Καρίμ επέστρεψε, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες. Νιώθω ότι έχει πολύ κίνητρο, προπονείται καλά, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συλλογικότητάς μας. Η ομάδα αναπλήρωσε την απουσία του στο πρώτο μέρος της σεζόν, και τώρα θα μας βοηθήσει πολύ στο δεύτερο”.

Οι δηλώσεις του Τσάβι:

“Θα ήθελα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στον πάγκο. Μόνο για να παίξω λίγα λεπτά και να συμμετάσχω στο ματς. Οταν είσαι παιδί, το σκέπτεσαι, ονειρεύεσαι να παίξεις στους τελικούς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Εχω υπερβολικό κίνητρο για το ματς. Ως προπονητής, μερικές φορές είναι λίγο απογοητευτικό, γιατί η τελευταία πάσα δεν εξαρτάται πλέον από εμένα. Προσπάθησα να… ξυπνήσω τους παίκτες. Κι εάν μου πείτε ότι ο Αντσελότι δεν έχει χάσει τελικό από το 2010, αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο. Δεν φοβόμαστε, δεν έχουμε άγχος. Εχουμε μπροστά μας μια χρυσή ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που θα μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ο,τι και να συμβεί, η σεζόν θα συνεχισθεί. Αλλά με έναν τίτλο στο χέρι, όλα είναι διαφορετικά. Εχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο”.

Advertisement

Must See

More in Ισπανία