Connect with us

Στοίχημα

Σούπερ ματς το Μαρόκο – Πορτογαλία!

Καλημέρα κόσμε και καλό ΣΚ να έχουμε. Ωραία μέρα σήμερα όσο αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, καθώς σήμερα υπάρχουν τα αλλά δύο «ζευγάρια» της φάσης των «οκτώ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα ασχοληθώ με αυτά, αφού βρίσκω σημεία καλά για ποντάρισμα και εφικτά.

13:45 Κηφισιά – ΟΦΙ ΙΕΡΑΠΤΕΡΑΣ

Η πρώτη μου επιλογή για σήμερα, δεν θα γινόταν να μην είναι από Ελλάδα και ειδικά όταν υπάρχει ματς από την Σούπερ Λιγκ 2. Πολύ δυνατή αναμέτρηση αυτή της Κηφισιάς με το ΟΦΙ Ιεράπετρας σε λίγες ώρες, καθώς μιλάμε για δύο ομάδες που φέτος έχουν βάλει πολύ ψηλά τον «πήχη». Ειδικά οι γηπεδούχοι που ως στιγμής είναι στην (5-0-0 και με τέρματα 13-1) κορυφή και με το απόλυτο.

Και η ομάδα της Κρήτης όμως, δεν τα πάει άσχημα, αν αναλογιστούμε το «μικρό» ρόστερ που διαθέτει, μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία, είναι πολύ απαιτητική. Και ας έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο της.

Εννέα βαθμους για τον ΟΦΙ και αν πάρει βαθμούς ή βαθμό σήμερα στην Αθήνα, θα μπει για τα καλά στην «μάχη» της ανόδου. Λογικό φαβορί η Κηφισιά πάντως, αλλά οι αποδόσεις δεν είναι σωστά μοιρασμένες στο «σετ». Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με αγώνα από Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πληρώνει αρκετά καλά το αμφίσκορο και αξίζει το ποντάρισμα.

17:00 Μαρόκο – Πορτογαλία

«Τρόμαξε» κόσμο η Πορτογάλοι με την «εξάρα» που έριξε στην Ελβετία πριν λίγες μέρες. Χωρίς τον Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα και «απελευθερωμένη» στο παιχνίδι της (με Ρονάλντο πλέον σε αυτήν την κατάσταση, είναι προβλέψιμη πλέον στον τρόπο που αγωνίζεται) έκανε μια ολοκληρωτική εμφάνιση και το 6-1, μοιάζει αρκετά «φτωχό».

Και αν η ομάδα του Σάντος «τρόμαξε» κόσμο, το Μαρόκο προκάλεσε «τριγμούς» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την πρόκριση από τον όμιλο και πριν λίγες μέρες, «πετώντας» έξω την Ισπανία από την συνέχεια της διοργάνωσης (0-0 στην κανονική διάρκεια και πρόκριση στα πέναλτι).

Έτσι, σήμερα κόντρα στο φαβορί (Πορτογαλία), οι παίκτες του θα ψάξουν ένα ακόμα ποδοσφαιρικό «θαύμα» και μάλιστα θα το κάνουν αυτό χωρίς άγχος και πίεση, αφού και εδώ που φτάσανε είναι μεγάλο κατόρθωμα. «Φωτιές» πετάει η ομάδα του Σάντος μπροστά, πολύ καλό και το Μαρόκο και αυτό μας βοηθάει για επιλογή σημείου.

Σε τρομερή απόδοση το over 2,5 και θα πάμε σε αυτό, αφού το Μαρόκο δεν θα παίξει όπως με την Ισπανία. Αυτό φυσικά βολεύει και τους Πορτογάλους που είναι άκρως επιθετική ομάδα και απρόβλεπτη χωρίς τον Ρονάλντο!

21:00 Αγγλία – Γαλλία

Θα κλείσω τις επιλογές μου για σήμερα, με το άλλο ματς της φάσης των «οκτώ», όπου θα προκύψει η τέταρτη ομάδα που θα πάει στα ημιτελικά. Αγγλία – Γαλλία λοιπόν και δεν θα γράψω πολλά. Ένα μόνο. Ομάδα που έχει μέσα τον Μαγκουάιρ δεν…περπάτησε ποτέ. Σήμερα τελειώνει το «ψέμα» του «IT’ S COMING HOME» για πολλοστή φορά σε μεγάλη διοργάνωση και προχωράμε. «Διπλό» και τέλος!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα