Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Σταυροφόροι στο Κατάρ!

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ντόχα του Κατάρ, κάποιοι οπαδοί της Αγγλίας που είναι ντυμένη Σταυροφόροι!

Μερικοί κάτοικοι της Ντόχα φαίνεται να έχουν αναστατωθεί από την επιλογή της ενδυμασίας, δεδομένου ότι οι θρησκευτικοί πόλεμοι μεταξύ 1095 και 1291 αφορούσαν την κατάληψη εδαφών των ιερών τόπων που ήταν υπό ισλαμικό έλεγχο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Άγγλοι οπαδοί ντυμένοι Σταυροφόροι ταξιδεύουν για κάποιον αγώνα της εθνικής τους ομάδας. Όμως, στο Κατάρ είναι λίγο ευαίσθητοι με την αυτή την ενδυμασία.

Μάλιστα ένας οπαδός της Αγγλίας, μίλησε στο τοπικό κανάλι του Κατάρ, TalkTV και ανέφερε: “Το πρόβλημα είναι σε μέρη όπως το Κατάρ, οι οπαδοί είναι η ουσία του παιχνιδιού. Εμείς είμαστε αυτό που κάνει το παιχνίδι. Δεν είναι οι εταιρείες, βοηθούν οικονομικά στο παρασκήνιο, είμαστε εμείς οι οπαδοί που φτιάχνουμε το ποδόσφαιρο και εμείς είμαστε το ποδόσφαιρο.”

Οι… Σταυροφόροι όπως ανέφεραν οι ίδιοι, δεν τους επιτραπεί η είσοδος στον αγώνα της Αγγλίας και έμειναν στο fan park που υπήρχε έξω από το γήπεδο.

Τα σχόλια στο Twitter δεν ήταν και τόσο θετικά για την εμφάνιση τους, ένας έγραψε: ”Οι οπαδοί της Αγγλίας που πήγαν ντυμένοι Σταυροφόροι στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η κορυφή της δυτικής αλαζονείας”, ενώ ένας άλλος: “Το να ντύνεσαι σταυροφόρος στο Κατάρ είναι αρκετά τολμηρό” και ένας τρίτος: “Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έπρεπε να γίνει στο Κατάρ, αλλά το να πας στη Μέση Ανατολή ντυμένος σταυροφόρος πραγματικά είναι κάτι λάθος”.

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο