Connect with us

Στοίχημα

Στα δύσκολα η Ρεάλ, βρίσκει πάντα λύσεις!

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχετε. Πολλή καλή ήταν η προηγουμένη πάντως, αφού βγάλαμε αρκετό κέρδος. Από την Δευτέρα που κάναμε το τρία στα τρία μέχρι και το Σάββατο, η στήλη τα πήγε αρκετά καλά. Και πως να μην είναι καλά, όταν από τις από τις δεκαεννέα επιλογές περάσαν οι δεκατέσσερις. Μόνο η χθεσινή μέρα ήταν τραγική, καθώς από τις τέσσερις επιλογές δεν πέρασε καμία. Πέσαμε έξω «πανηγυρικά» στις προβλέψεις μας τελείως. Σήμερα όμως, επιστρέφουμε στα κέρδη!

19:00 Χαταϊσπορ – Μπασάκσεχιρ

Με Τουρκία θα κάνουμε αρχή και ένα ματς πολύ «κομβικό». Σε δύσκολη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Χαταϊσπορ. Ή ήττα από την Αγκαραγκούτσου με 1-4 την αγωνιστική που πέρασε, έφερε προβλήματα πολλά στον σύλλογο και στο αποψινό δύσκολο παιχνίδι με την Μπασάκσεχιρ, καλέιται να τα ξεπεράσει. Μόνο την νίκη θέλει για να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Καθόλου εύκολο «έργο» όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και με νίκη «πιάνουν» κορυφή. Εύκολες νίκες σε εγχώρια (3-1 την Γιρένσουσπορ) και Ευρώπη (3-1 την Χαρτς) και η ψυχολογία στα ύψη. Δίκαια είναι και το φαβορί στην αναμέτρηση και θα πάμε σε ένα ποντάρισμα στο 2Χ  με δύο over 1,5, μιας και οι γηπεδούχοι, θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν, για να πάρουν κάτι από το ματς.

19:00 Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ

Μένουμε Τουρκία και στον εντός έδρας αγώνα της πρωτοπόρου στην βαθμολογία, «Φενέρ» με την Σίβασπορ. Με μια γρήγορη ματιά σε βαθμολογία και στην αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, ξεκάθαρα υπάρχει φαβορί. Αυτό είναι οι γηπεδούχοι που έχουν πάρει «φόρα» . Στην έδρα τους ειδικά, είναι πολύ δυνατοί με πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια.

Η φιλοξενούμενη από την μεριά της δεν «πατάει» καθόλου καλά και δίκαια είναι στο «γκρουπ» των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Η Σίβασπορ έχει μια τρομερή παράδοση στο σκοράρισμα εδώ και μια δεκαετία στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, ενώ τρία χρονιά σερί είναι αήττητη. Βέβαια, φέτος δεν είναι τόσο καλή όσο τις άλλες χρονιές, αλλά θα παλέψει το ματς. Όπως όλα έξάλλου. Πάμε σε ποντάρισμα στο γκολ – γκολ με το 1Χ μαζί και προχωράμε.

22:00  Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρέαλ Μαδρίτης

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με τον εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ με την Βαγιεκάνο. Ματς δύσκολο και πολύ κρίσιμο για την «βασίλισσα», που ύστερα από το εντός 1-1 με την Χιρόνα πριν λίγες μέρες, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Σημαντικές οι απουσίες των Κρος και Μπενζεμα για τους «μερένχες», αλλά η Ρέαλ και με τον Αντσελότι στον πάγκο, έχει βρει λύσεις σε πιο δύσκολα ματς και με δυσκολότερες καταστάσεις από την σημερινή.

Δυνατή ομάδα η Ράγιο, που από πέρσι έχει κάνει «τρελά» πράγματα. «Τρελή» ήταν και η νίκη (1-0) στην έδρα της Σεβίλλης την αγωνιστική που πέρασε φυσικά. Η Ρεάλ δεν είναι Σεβίλλη όμως και αναμένεται απόψε να επιστρέψει στις νίκες. Εύκολα ή δύσκολα. Πάμε στο «διπλό» λοιπόν με δύο ως τρία τέρματα στην αναμέτρηση και τα λέμε αύριο.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα