Connect with us

Premier League

Στην Άρσεναλ ο Ζορζίνιο

Ο Ζορζίνιο (Jorge Luiz Frello Filho) από το δυτικό Λονδίνο και την Τσέλσι μετακινήθηκε στο βόρειο Λονδίνο και την Άρσεναλ!
Ο διεθνής Ιταλός σε 4 χρόνια με την φανέλα της Τσέλσι, αγωνίστηκε σε 143 αγώνες και κέρδισε 1 Champions League, 1 Europa League, 1 UEFA Super Cup και 1 FIFA Club World Cup, ενώ ήταν 3 φορές φιναλίστ στο FA Cup. 

“Ο Ζορζίνιο είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας με ισχυρή νοοτροπία που φέρνει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας κι έρχεται μαζί μας σε μια πολύ καλή στιγμή, όπου μπορεί να συνεισφέρει σε μια θέση-κλειδί για να διατηρήσει την ορμή μας. Καλωσορίζουμε τον Ζορζίνιο στην Άρσεναλ”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ, Έντου.

“Ο Ζορζίνιο είναι ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή με ευφυΐα, βαθιές ηγετικές ικανότητες και τεράστια εμπειρία, τόσο της Premier League όσο και διεθνή. Έχει κερδίσει τίτλους στην καριέρα του, αλλά εξακολουθεί να είναι “πεινασμένος” κι έχει τεράστια διάθεση να συνεισφέρει εδώ”, πρόσθεσε o Μίκελ Αρτέτα.

Advertisement

Must See

More in Premier League