Connect with us

Ερασιτεχνικά

Στην Ένωση Ερμιονίδας ο Αντωνίου

Στην ομάδα της Αργολίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη συνεχίζει την ενίσχυση της με ένα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Αντωνίου μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή, που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο. Ξέρω πως είναι μία οργανωμένη ομάδα, στην οποία κάθε παίκτης βρίσκει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αγωνιστεί. Μ’ αρέσει η φιλοσοφία που έχει ο νέος μου σύλλογος για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, ξέρω ότι παίρνει πάντα καλούς προπονητές, που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, θέλω και εγώ να κάνω μια επανεκκίνηση στην καριέρα μου. Νομίζω ότι η ΑΕ Ερμιονίδας μου προσφέρει όλα αυτά που χρειάζονται… Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτό να προσφέρω και στον εαυτό μου. Θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ΑΕ Ερμιονίδας. Να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω τα μέγιστα τον σύλλογό μου.

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι απαιτητικό και πιο δυνατό, θα έλεγα πως θα θυμίσει παλιές καλές εποχές. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Με σεβασμό στους αντιπάλους μας θα έχουμε στο νου μας ότι για να παρουσιαστεί μια ομάδα ανταγωνιστική, πετυχαίνοντας αρχικά τη σωτηρία της, θα πρέπει να δουλεύει σε συνθήκες πρωταθλητισμού».

Advertisement

Must See

More in Ερασιτεχνικά