Connect with us

Στοίχημα

Στην Γαλλία τα σπουδαία!

Καλησπέρα κόσμε και καλή βραδιά να έχουμε. Μετά και το χθεσινό «ναυάγιο» της στήλης, στις προβλέψεις μας για τα παιχνίδια του παγκοσμίου κυπέλλου, η στήλη δεν θα ξανά ασχοληθεί με αυτό. Σχεδόν καθόλου. Για σήμερα θα πάμε με επιλογές από την Γαλλία, όπου μοιράζει χρήμα και είναι από τα λίγα πρωταθλήματα στον κόσμο, που δεν τα «κυνηγάει», σχεδόν κανένας. Και για να μην μπερδευτείτε, μιλάμε για την τρίτη κατηγορία, που έχει «παλμό».

20:30 Ερυθρός Αστέρας Π. – Νανσί

Πρώτη επιλογή μας έρχεται από αγώνα, που θα γίνει στα Παρίσι. Ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται την Νανσί, σε μία πολλή αμφίρροπη αναμέτρηση. Και αναφέρουμε την «λέξη» αμφίρροπη, γιατί στην συγκεκριμένη κατηγορία, σπάνια θα βρει κάποιος ομάδα, σε σταθερή αγωνιστική κατάστασή. Αυτό είναι και κάτι που το αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, με μία αναζήτηση στα αποτελέσματα των ομάδων. Έτσι, στο ματς αυτό, όπου αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν σχεδόν καμία αγωνιστική διαφορά, κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη. Πάμε στο αμφίσκορο και τίποτα άλλο.

20:30 Γκομπέλεν – Κονκάρνο

Μένουμε στο όμορφο Παρίσι, καθώς για την ίδια κατηγόρια ακόμα μία ομάδα της πόλης (Γκομπέλεν ή αλλιώς Ατλέτικο Παρί 13), ρίχνεται στην μάχη. Την πρωτοπόρο και πολύ δυνατή Κονκάρνο, υποδέχεται απόψε η Γκομπέλεν και θα ψάξει βαθμούς ή βαθμό, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Πάντως και πάντα βάσει της εικόνας των ομάδων ως τώρα, δύσκολα θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να πάρουν το «τρίποντο».

Πρώτη και καλύτερη η Κονκάρνο με ρεκόρ 8-2-2 και τέρματα 23-12, πάει με «χίλια» για την άνοδο. Επίσης το 4-1-0 εκτός έδρας που «τρέχει», είναι ένα σπάνιο ρεκόρ για την συγκεκριμένη κατηγορία, αφού όπως γράψαμε παραπάνω, δύσκολα θα βρει κανείς ομάδα με ρυθμό και σταθερότητα. Ακόμα ένα στατιστικό που θα παίξει ρόλο στην επιλογή σημείου, είναι το 0-4-1 εντός έδρας της Γκομπέλεν. Τραγική επίδοση. 2Χ με over 1,5  και βάζουμε την ισοπαλία στο ποντάρισμα, γιατί μιλάμε για Γαλλία!

20:30 Αβράνς – Ντάνκερκ

Και θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με ακόμα μία ομάδα που «κυνηγάει» την άνοδο. Η Ντάνκερκ πάει στο εκτός έδρας ματς με την Αβράνς, έχοντας στόχο μόνο την νίκη. Μία νίκη που με συνδυασμό αποτελεσμάτων στα άλλα ματς, ίσως την φέρει και μόνη δεύτερη στην βαθμολογία. Στην συγκεκριμένη έδρα όμως, ανέκαθεν είχε προβλήματα. Ενδεικτικό είναι στα τελευταία έξι ματς, το ρεκόρ της είναι 0-3-3.

Επίσης, οι γηπεδούχοι και με νίκη απόψε θα φτάσουν ακόμα και στο μείον «ένα» από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. «Απρόσεκτες» ομάδες αμφότερες αμυντικά, αφού οι γηπεδούχοι σε δώδεκα ματς έχουν δεχθεί δεκατέσσερα τέρματα και σε ισάριθμα η Ντάνκερ, δώδεκα. 1Χ με over 1,5  το ποντάρισμα μας, καθώς η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο σε παιχνίδια, σαν και αυτό εδώ.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα