Connect with us

Uncategorized

Στην 3η θέση ο Ολυμπιακός – Στρέφεται στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Οι ερυθρόλευκοι με το γκολ του Σαμασέκου στο 33′ πήραν τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας και τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο παίκτες του Ανιγκό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για δύο αποτελέσματα και τα κατάφεραν απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που ναι μεν είχε ευκαιρίες, δεν τις μετουσίωσε όμως σε γκολ και έτσι στον τελικό του κυπέλλου εκτός από την κούπα, διεκδικεί και το “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Η κεφαλιά του Σαμασέκου στο 33ο λεπτά, ύστερα από μπαλιά του Ροντινέι, έκρινε την αναμέτρηση, ενώ ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την για ακόμα μία φορά επιθετική του αφλογιστία σε σχέση με τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ (Κουλιεράκης 46′), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (Φ. Σοάρες 76′), Ντάντας (Σβαμπ 64′), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (Τάισον 64΄), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (Τζίμας 82′)..
Ολυμπιακός (Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (Κασάμι 77΄), Σαμασέκου, Μπιέλ (Βρουσάι 65′), Φορτούνης (Μασούρας 77΄), Μπακαμπού (Ελ Αραμπί 72΄)

Advertisement

Must See

More in Uncategorized