Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό η εγγονή του Γιάννη Παθιακάκη, Χριστίνα

Ποδοσφαιρίστια του Παναθηναϊκού η Χριστίνα Παθιακάκη. Ο Παναθηναϊκός  ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης μέσου, εγγονής του Γιάννη Παθιακάκη, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην προσπάθεια ανόδου στην πρώτη κατηγορία. 

Η ανακοίνωση της ομάδα:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Παθιακάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε το «τριφύλλι» στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και την προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Η Χριστίνα Παθιακάκη εντάσσεται στον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου και αγωνίζεται.

Η 22χρονη εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη  που είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών από το 2016 έως το 2020 και στην Αγ.Παρασκευή τη σεζόν 2020-2021. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Θεόνη Τρικάλων.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο