Connect with us

Μπάσκετ

Στον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Εγκρίθηκε η σύμβαση και οι “πράσινοι” αποκτούν το δικό τους σπίτι.

Μία υπόθεση που πέρασε από χίλια κύματα αλλά είναι πλέον πραγματικότητα και με τη βούλα. ΤΟ ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα τη σύμβαση παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, περίπου ένα χρόνο μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου από την Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Advertisement

Must See

More in Μπάσκετ