Connect with us

Basket League

Συνεχίζει με Νίκο Βετούλα ο Απόλλωνας Πάτρας

O Απόλλωνας Πάτρας θα συνεχίσει και την νέα χρονιά με τον Νίκο φετούλα στον πάγκο της.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο Νίκος Βετούλας είναι ένας από εμάς! Επίλεκτο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να μετέχει από την άκρη του πάγκου στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Η ομάδα μας βήμα-βήμα συνεχώς προοδεύει σε όλα τα επίπεδα και χαρίζει μοναδικές στιγμές στην Πάτρα, που τη χαίρεται, την αγαπά και τη στηρίζει με πάθος!

Νίκο συνέχισε να μας καθοδηγείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Συνέχισε να υπογράφεις με «χρυσάφι» τις σελίδες ιστορίας του Συλλόγου οδηγώντας κάθε φορά την αγαπημένη μας ομάδα στα όρια της.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και όλους όσοι μας στήριξαν ειδικά στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε» δήλωσε ο Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε το ειδικό βάρος και την ευθύνη όταν οδηγείς την ομάδα στην προσπάθεια της για εξέλιξη. Έχοντας δουλέψει συνολικά και επίμονα χρόνια στον Απόλλωνα όλοι μας στο τιμ και την ομάδα, έχουμε κατανοήσει πλήρως τι σημαίνει να τον εκπροσωπείς.

Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία έχοντας όραμα και υψηλούς στόχους όπως αρμόζει στον Σύλλογο και όπως αρμόζει στην πόλη της Πάτρας».

Advertisement

Must See

More in Basket League