Connect with us

Super League

Σφραγίζει το μέλλον του ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την επέκταση συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου και την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλίντμαν Λίλο.

Η Ανακοίνωση για τον Λεάντρο Φρόκου:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Στην εφετινή σεζόν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Ήθελα πολύ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρόκου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η Ανακοίνωση για τον Κλίντμαν Λίλο:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλίντμαν Λίλο. Ο Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Λίλο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού, με την οποία πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ εφέτος συμμετείχε στο Youth League.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων προς όλους όσοι με πίστεψαν και με βοήθησαν στην ακαδημία του συλλόγου. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του Λίλο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Advertisement

Must See

More in Super League