Connect with us

Στοίχημα

Τελευταία «ζαριά» απόψε για Λυών. Μονόδρομος η νίκη για Γκλάντμπαχ και Βέρντερ!

Καλησπέρα κόσμε και καλό τριήμερο να έχουμε όλοι μας. Εβδομάδα Εθνικών είναι αυτή που έρχεται και τα κουπόνια θα μικρύνουν αρκετά, σε σχέση με το υπάρχον. Έτσι, το ΠΣΚ είναι ευκαιρία να μαζέψουμε χρήμα και μετά να τραβήξουμε «χειρόφρενο» για λίγο. Τρείς επιλογές σήμερα, από Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

19:30 Σασσουόλο – Σπέτσια

Αρχή θα κάνουμε με ένα παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει φαβορί, αφού τόσο η Σασσουόλο όσο και η Σπέτσια είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τεράστιο «διπλό» για την Σασσουόλο με 4-3 επί της Ρόμα την αγωνιστική που πέρασε, τεράστια νίκη και για την Σπέτσια όμως.

Στο εντός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, επικράτησε δίκαια με 2-1 της Ίντερ και έκανε το μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό «βήμα», για την παραμονή της, στην κατηγορία. Στο 5-9-12 με 23-42 το ρεκόρ της πλέον και στον συν «πέντε» από την επικίνδυνη «ζώνη».

9-6-11 με 34-40 και λίγο κάτω από την μέση η Σασσουόλο που δύσκολα θα κινδυνέψει, αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό. Γίνανε τρείς οι συνεχόμενες νίκες της, με αυτήν στο «Ολύμπικο». Στα του αγώνα τώρα και κοιτώντας τις αποδόσεις, δεν είναι σωστά μοιρασμένες στο «σετ».

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες αγωνσιτικές διαφορές, ώστε να βλέπουμε τον «άσσο» σε τιμές κάτω του 1,80. Πάμε απλά στο over 2,5 που για τα δεδομένα του αγώνα πληρώνει αρκετά καλά. Από 1,70 μέχρι και 1,90 το βρίσκουμε.

21:30 Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης

Συνέχεια με «Μπουντεσλίγκα» και ακόμα ένα παιχνίδι, όπου βάσει της αγωνιστικής κατάστασης των δύο αποψινών αντιπάλων, δεν υπάρχει φαβορί. Τόσο η Γκλάντμπαχ όσο και η Βέρντερ προέρχονται από μία σειρά με άσχημες εμφανίσεις και μοιραία έχουν μείνει πίσω, όσον αφορά ένα Ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Τα «πουλάρια» και στον εκτός έδρας αγώνα με την Λειψία, απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους, έχασαν (0-3) και συμπλήρωσαν τρία ματς σερί χωρίς καν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν ούτε αυτοί την ήττα, με το τελικό 2-3 από την Λεβερκούζεν, να τους αφήνει κάτω από την μέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα είναι ισόβαθμοι με την Γκλάντμπαχ, κάτι που κάνει τον αποψινό αγώνα «τελικό». «Ξεμακραίνει» η Ευρώπη λοιπόν για τις δύο ομάδες και σήμερα ο χαμένος, χάνεται. 8-6-10 με 38-42 η Μπορούσια, 9-3-12 με 37-46 η Βέρντερ και το ματς είναι σίγουρα no-bet. Βέβαια, υπάρχουν δύο-τρία στατιστικά, όπου μας δείχνουν τον «δρόμο» για σημείο και δύσκολα τα παραβλέπει κανείς.

33-11-11 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκλάντμπαχ κόντρα στην Βέρντερ και σερί δέκα (7-3-0) εντός χωρίς ήττα. Πάμε στον «άσσο» με over 2,5 λοιπόν που έρχεται αρκετά συχνά στα μεταξύ τους και το βρίσκουμε από 2,40 μέχρι και 2,70!

22:00 Λυών – Ναντ

Πάμε στην τελευταία μας επιλογή για σήμερα, όπου έρχεται από το Γαλλικό πρωτάθλημα. «Άφαντη» ήταν η Λυών για κάτι παραπάνω από μία ώρα στον εκτός έδρας αγώνα με την Λίλ, την αγωνιστική που πέρασε. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ήταν  ξέφραγο «αμπέλι» στην άμυνα, δέχονταν την μία φάση πίσω από την άλλη και τα γκολ φυσικά. 1-3 έχανε μέχρι το 80ο λεπτό εξάλλου.

Χάρις το «ξέσπασμα» του Λακαζέτ (δύο τέρματα πέτυχε) όμως, ισοφάρισε σε πέντε λεπτά και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη. Από ισοπαλία (2-2) προέρχεται και η Ναντ όμως, για το αποψινό παιχνίδι.

Το τελικό σκορ πάντως, αν αδικεί κάποιον, είναι την Νις που ήταν πολύ καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά άτυχη. Στο 90ο λεπτό ισοφάρισε η Ναντ και πήρε ανέλπιστο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Στο συν «οκτώ» πλέον από την επικίνδυνη «ζώνη» τα «καναρίνια», με ρεκόρ 6-11-10 και 29-36 τέρματα. 11-7-9 με 42-31 η Λυών που σήμερα παίζει το τελευταίο της «χαρτί», όσον αφορά μία θέση στην Ευρώπη.

Αν χάσει τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα πλέον, καθώς θα «κυνηγάει» τέσσερις ομάδες για ένα «εισιτήριο». Η τέταρτη θέση οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και η πέμπτη στο Κόνφερενς, με την Λυών αυτή την στιγμή να είναι δέκατη!

Στον «άσσο» θα πάω σε αυτό το ματς λοιπόν, αφού τόσο η παράδοση (8-1-1) στα τελευταία μεταξύ τους, όσο και η προβληματική άμυνα της Ναντ εκτός έδρας (είκοσι δύο τέρματα σε δεκατέσσερα ματς έχει δεχθεί), είναι αρκετά για μένα.

Προβληματική άμυνα έχει και το συγκρότημα του Μπλαν όμως, καθώς σπάνια κρατάει το «μηδέν» πίσω και θα πάρω και το over 2,5 συνδυαστικά. Από 2,40 μέχρι 2,65 το βρίσκουμε στην «αγορά» και αξίζει το ποντάρισμα.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα