Connect with us

Στοίχημα

«Τεστ» αντοχών για Νάπολι. Επιστροφή στις νίκες θέλει η Τότεναμ!

Καλημέρα φίλοι. Σημαντικές αναμετρήσεις είχε εχθές το πρόγραμμα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ίδιο και σήμερα. Ακόμα πιο κρίσιμες, αφού θα ασχοληθούμε με ομάδες, που θέλουν μόνο την νίκη και τίποτα άλλο. Αγγλία και Ιταλία θα μας πληρώσουν σήμερα! Εχθές πάντως, να η Λίβερπουλ ήταν σοβαρή θα κάναμε το τέσσερα στα τέσσερα.

18:30 Τότεναμ – Νιούκαστλ

Με «κάτω» τα χέρια έχασε από την Γιουνάιτεντ, πριν λίγα βράδια η Τότεναμ. Το τελικό 2-0  ήταν απολύτως φυσιολογικό από την στιγμή, που οι παίκτες του Κόντε ήταν σε άλλο γήπεδο. Η Βαθμολογική απώλεια αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά από την κορυφή και με τα «σπιρούνια », να  έχουν αγώνα περισσότερο. Έτσι το ματς με την Νιούκαστλ, μοιραία είναι «τελικός» σήμερα.

Οι «καρακάξες» πάντως, για την αγωνιστική που είχαμε μεσοβδόμαδα κέρδισαν 1-0 την Έβερτον, δύσκολα, αλλά δίκαια και έμειναν σε απόσταση «βολής», τόσο από την «τετράδα» όσο και από την σημερινή τους αντίπαλο. Πέντε βαθμοί τους χωρίζουν. Λογικό είναι λοιπόν, σε μία χρονιά που έχουν βάλει ψηλά τον «πήχη», να παίξουν σήμερα μόνο για την νίκη.

Δύσκολα όμως θα κάνει δεύτερη σερί ήττα η Τότεναμ και ειδικά στην έδρα της. Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, πως με Κόντε είναι άλλη ομάδα κι σιγά-σιγά ανεβαίνει επίπεδο. Βέβαια και πριν Κόντε, την Νιούκαστλ την «είχε». Μέσα-έξω. Πάμε στον «άσσο» λοιπόν, μιας και η Τότεναμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή.

21:45 Ρόμα – Νάπολι

Και κλείνουμε με το παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ιταλία. Στην έδρα τη Ρόμα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η πρωτοπόρος Νάπολι και αν φύγει «αλώβητη» από εκεί, θα έχει κάνει ένα ακόμα μεγάλο «βήμα» προς τον τίτλο. Η λέξη τίτλος βέβαια, για την Νάπολι «σηκώνει» πολύ κουβέντα. Με νίκη όμως και η ομάδα του Μουρίνιο, θα μπει δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς θα μειώσει την διαφορά στον «πόντο».Μουρίνιο και πάλι Μουρίνιο λοιπόν και όσοι πιστοί προσέλθετε. Στον «άσσο»!

16:00 Λιντς – Φούλαμ

«Τελικός» είναι το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της Λιντς με την Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι και ύστερα από την ήττα (2-0) με «κάτω» τα χέρια στην έδρα της Λέστερ πριν λίγα βράδια, συμπλήρωσαν οκτώ ματς χωρίς νίκη και πλέον είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν βαθμούς παντού και με όλους. Οι εννέα βαθμοί σε δέκα παιχνίδια, είναι τραγικός απολογισμός, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα στην βαθμολογία. Μπορεί να μην ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι ο σύλλογος, αλλά σε πολλά παιχνίδια αδικείτε, μιας και δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Η Φούλαμ πάντως, τα πάει μία χαρά. Η νίκη (3-0)  επί της Άστον Βίλα στο Λονδίνο την Πέμπτη το βράδυ, έφερε την ομάδα του Σίλβα στην ένατη θέση της βαθμολογίας με δεκαπέντε βαθμούς, κάτι που κάνει το έργο της για παραμονή στην κατηγορία, κάπως πιο εύκολο, σε σχέση με τις ομάδες που έχει βάλει από «κάτω» της. Έχει δρόμο βέβαια, ακόμα το πρωτάθλημα και για αυτόν τον λόγο ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους «τόνους» και ψηλά την ένταση των παικτών του.

Στα του αγώνα μας τώρα, η αναμέτρηση είναι εντελώς αμφίρροπη, μιας και κοντράρονται δυο ομάδες που δεν έχουν τεράστιες αγωνιστικές διαφορές. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι είναι κάπως καλύτεροι (μιλάμε πάντα βάσει εικόνας ως στιγμής) και οι αποδόσεις τους αδικούν κάπως. Υπάρχει βέβαια, τεράστια ανάγκη στην Λιντς για να επιστρέψει στις νίκες. Νίκες που δεν πήρε σε μερικά παιχνίδια που δικαιούταν λόγο ατυχίας . Πάμε στον «άσσο» λοιπόν, καθώς κάποια στιγμή η τύχη θα της «χαμογελάσει». Και είναι εφικτό σήμερα, αφού όπως γράψαμε πιο πάνω οι δυο ομάδες είναι στα ίδια επίπεδα.

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα