Connect with us

Τεχνολογία

Τι αλλαγές φέρνει στο iPhone το νέο iOS 16

Μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού Apple event, μάθαμε και την ημέρα κυκλοφορίας του νέου iOS 16, θα είναι διαθέσιμο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου για όλες τις συμβατές συσκευές.

Εκτός από τον νέο σχεδιασμό, τα καινούργια χαρακτηριστικά θα είναι, οι νέες οθόνες κλειδώματος, Live Activities, νέα στοιχεία στο “Πορτοφόλι (Wallet)”, ποιο πλούσιο “Live Text” με διορθώση σε ορθογραφικά λάθη και ας έχουμε στέιλει κάποιο μήνυμα, αλλά και αναίρεση του μηνύματος, εμπλουτισμό νέων δυνατοτήτων στους “Χάρτες”, τέλος, η “Κοινή Χρήση Αρχείων” θα είναι στα πρότυπα του Google Photos με την Apple, να προσθέτει κοινόχρηστες βιβλιοθήκες φωτογραφιών στο iCloud με κοινά keywords και πρόσθετες επιλογές επεξεργασίας. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να αναιρούν την πρόσβαση τρίτων σε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν τον χρήστη.

Τέλος, αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό θα έχουν οι συσκευές από το 2017 και μετά, δηλαδή το iPhone 8, χρήστες των iPhone 6S, iPhone 7 και iPhone SE (πρώτης γενιάς) δεν θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 16.

Πηγή: ChrisBerlin

Πηγή: Khumar Girdhar

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία