Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Blyth Spartans με την Newcastle και τον τελικό του Carabao Cup? 

Οι Blyth Spartans και ο τερματοφύλακας της Newcastle United, Nick Pope, έγιναν trend στο Twitter, o λόγος? Οι οπαδοί της ομάδας έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο για να μπορέσει ο τερματοφύλακας να αγωνιστεί στον τελικό του Carabao Cup. 

Ο Άγγλος διεθνής, δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Σαββάτου (18/02) λόγο ότι έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, όμως, αυτός ο αγώνας είναι ο τελικός του Carabao Cup με την Manchester United!

Τώρα που μπορεί να έχουν σχέση η ομάδα από την National League North? Οι ομάδες της non-league έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφες μέχρι και τον Μάρτιο!

Αυτό σημαίνει ότι ο τερματοφύλακας θα μπορούσε να μετακινηθεί στην ομάδα για έναν μόλις αγώνα! Ναι γίνονται και αυτές οι μεταγραφικές κινήσεις στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας!

Ως εκ τούτου, ορισμένοι οπαδοί της Newcastle United πρότειναν να δοθεί δανεικός ο Nick Pope στην ομάδα για τον αγωνα του Σαββατου (25/02) με την Telford United για να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής και έτσι να μπορει να έχει φανέλα βασικού στον τελικο!

Η Newcastle United έχει ακόμη 3 τερματοφύλακες στο ρόστερ της, όμως οι οπαδοί της ομάδας φαίνται ότι δεν πιστεύουν πολύ στον Loris Karius και στον Mark Gillespie, ενώ, ο Martin Dubravka δεν μπορει να αγωνιστεί, διότι ήταν δανεικός στην Manchester United μέχρι και τον Ιανουάριο και έκανε δύο εμφανίσεις για τους Red Devils στη διοργάνωση στις νίκες επί της Aston Villa και της Burnley.

Να θυμίσουμε ότι ο τελικός του Carabao Cup είναι την Κυριακη 26/02.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο