Connect with us

Uncategorized

Το γεμάτο «Άνφιλντ» και η σοβαρή Λίβερπουλ είναι «εκρηκτικό» μείγμα!

Καλημέρα φίλοι. Με 2/4  έκλεισε η μέρα για την στήλη εχθές και σίγουρα δεν ήταν και ότι καλύτερο. Η Σίτυ κέρδισε (2-0) εύκολα την Νιούκαστλ, όπως προβλέψαμε και μας πλήρωσε (νίκη της με over 1,5 θέλαμε και ήρθε), όπως εύκολα ήρθε και το αμφίσκορο στο ντέρμπι της Λανς με την Λιλ, με το τελικό 1-1 να αφήνει τις δύο ομάδες χαρούμενες. Οι άλλες δύο επιλογές που είχαμε δεν μας δικαίωσαν. 0-0 η Γκλάντμπαχ με την Φράιμπουργκ (over 2,5 το είχαμε) και ήττα για την Τράμπζονσπορ από την «ουραγό» της βαθμολογίας, Ουμρανίγερσπορ. Νίκη της «Τράμπζο» με πάνω από ένα γκολ θέλαμε. Έχασε 1-2!

16:00 Νότιγχαμ Φόρεστ – Έβερτον

Από Αγγλία η πρώτη επιλογή μας για σήμερα και ένα παιχνίδι «εξάποντο». 6-711 με 18-42 και στο μείον «τέσσερα» από τις επικίνδυνες θέσεις η Νότιγχαμ, υποδέχεται την Έβερτον. Μια Έβερτον που με ρεκόρ 5-6-14 και 17-36, είναι ήδη στις θέσεις που οδηγούν στο υποβιβασμό.

Την αγωνιστική που πέρασε οι γηπεδούχοι έχασαν εύκολα 0-4 από την  Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώνοντας, ότι εκτός έδρας δεν…υπάρχουν. Το 1-3-8 με 3-29 τα λέει όλα εξάλλου.

Η Έβερτον πάντως και από την μέρα που έκατσε στον πάγκο της ο Ντάις, έχει «σφυγμό». Βέβαια, την αγωνιστική που πέρασε δέχθηκε και αυτή μια «τεσσάρα». Από την Άρσεναλ (λίγες μέρες νωρίτερα πάντως, την είχε κερδίσει 1-0)  εκτός έδρας και σήμερα παίζει τα «ρέστα» της στο «Σίτυ Γκράουντ».

«Αίμα και άμμος»  λοιπόν το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που από την αρχή της χρονιάς «ακροβατούν» σε ένα σχοινί έτοιμο να κοπεί ανά πάσα στιγμή. Οι γηπεδούχοι αποδεδειγμένα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή, μπορούν να στηριχθούν μόνο στην έδρα τους.

Η Έβερτον πάλι, μία από τα ίδια. 1-4-7 με 6-20 εκτός έδρας. Μιλάμε για ένα παιχνίδι, όπου η «μπίλια» μπορεί να κάτσει παντού λοιπόν και για δύο ομάδες που πάνω-κάτω δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ρίσκο το «διπλό», αλλά από 2,90 μέχρι και 3,20 που το βρίσκουμε έξω, αξίζει  το ποντάρισμα. ΥΓ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα.

17:00 ΠΑΣ Γιάννενα – ΝΠΣ Βόλος

Δεύτερη επιλογή μας είναι από την Ελλάδα και ένα παιχνίδι, όπου μετά την ισοπαλία (1-1) του Ατρόμητου στην Τρίπολη εχθές, έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα πλέον για την «εξάδα». Έτσι, ο Βόλος που πλέον είναι στην «εξάδα», ταξίδεψε αδιάφορος και χωρίς άγχος στα Γιάννενα με την τοπική μάδα.

4-11-9 με 23-37 για την ομάδα του ΠΑΣ, 10-6-8 με 30-37 ο Βόλος. Οι γηπεδούχοι πάντως, αν και έχουν μία απόσταση οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη «ζώνη» και για να μην «μπλέξουν» θα παίξουν μόνο για την νίκη. 1-1 με Λαμία εντός έδρας ο Βόλος την αγωνιστική που πέρασε, 0-0 με ΠΑΟΚ εντός ο ΠΑΣ.

Κοιτώντας τις αποδόσεις στο σημερινό παιχνίδι και με τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων, δεν είναι σωστές στο «σετ». Επικίνδυνη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, με «φουλ» επιθετικές τάσεις σε κάθε παιχνίδι και ανεξαρτήτου αντιπάλου, ικανοί για όλα.

Δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ και ειδικά στην έδρα τους οι παίκτες του Σταϊκου και το over 2,5 που υπάρχει από 2,30 μέχρι και 2,50, αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο σημείο για ποντάρισμα.

18:00 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας. Για την ακρίβεια το μεγαλύτερο στο «νησί». Λίβερπουλ εναντίον Γιουνάιτεντ λοιπόν και σε μία πολύ κρίσιμη «καμπή» του πρωταθλήματος, αμφότερες θέλουν μόνο τη νίκη. Για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία.

Οι γηπεδούχοι που φέτος είναι ένα «βήμα» μπροστά και δύο πίσω, αν καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο» θα είναι η πρώτη φορά στην σεζόν που θα κάνουν τρείς νίκες σερί. Μεσοβδόμαδα και σε εξ αναβολής παιχνίδι, η ομάδα  του Κλοπ κέρδισε 2-0 την Γουλβς και έμεινε «ζωντανή» για μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα και με τον Τεν Χάαγκ να έχει βρει πλέον το «χάπι», πάνε από το καλό στο καλύτερο. Εύκολη νίκη (2-0) επί της Νιούκαστλ στον τελικό του Λιγκ-Καπ πριν λίγες μέρες, πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου με νίκη 3-1 επί της Γουέστ Χαμ και εύκολο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα επί της Λέστερ με 3-0.

Μέσα σε αυτά ήρθε και η νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα με 2-1, στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μιλάμε λοιπόν για τις καλύτερες μέρες του συλλόγου τα τελευταία πέντε χρόνια. 18-1-0 το αήττητο σερί που «τρέχει» η Γιουνάιτεντ πλέον και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

11-6-7 με 40-28 η Λίβερπουλ και έκτη στην βαθμολογία. 15-4-5 με 41-28 οι «διάβολοι». Τα τελευταία χρόνια πάντως, το ντέρμπι έχει χάσει κάπως την «αίγλη» του, αφού η Λίβερπουλ έχει πάρει το «πάνω» χέρι και ειδικά στο «Άνφιλντ» που δίνει πάντα δύναμη στους παίκτες της.

Στον πρώτο γύρο βέβαια, η ομάδα του Τεν Χάαγκ κέρδισε 2-1 και ήταν το ματς που έδωσε «ώθηση» στους παίκτες του. Ένα παιχνίδι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ όμως και σε ότι αγωνιστική κατάσταση είναι οι δύο ομάδες, είναι πάντα ντέρμπι χωρίς φαβορί και τα πάντα είναι ανοικτά. Θα πάω στον «άσσο» λόγο έδρας που είναι το μεγάλο της «όπλο» της Λίβερπουλ. Έχει ανοίξει στο 2,45 και φτάνει ως και 2,70!

Advertisement

Must See

More in Uncategorized