Connect with us

Μπάσκετ

Το Μαρούσι τιμά τον προπονητή που το ανέβασε στην Α΄ εθνική Δημήτρη Σεντούκα

Στο πλαίσιο της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Τρίτωνα για την 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2 ανδρών στο μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά σήμερα Σάββατο (29/4) με ώρα έναρξη τις 17:00 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου και οι παλαίμαχοι αθλητές του Γ.Σ.Α. θα τιμήσουν την προσφορά και το ήθος του Δημήτρη Σεντούκα. Ο Δημήτρης Σεντούκας ήταν ο «αρχιτέκτονας» της πρώτης ανόδου του Γ.Σ.Α. στην Α’ Εθνική το 1969. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου το 1964 και ανέδειξε με πολύ προσωπική δουλειά στο ανοιχτό γήπεδο του «Σπύρου Λούη» την πλειοψηφία των αθλητών που αποτέλεσαν την ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ την σεζόν 1969-70.

Στη σχετική ανακοίνωση του Αμαρουσίου αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Ο Δημήτρης Σεντούκας εργάστηκε στην ομάδα μας ακόμη τις σεζόν 1973-74 (στην Α’ Εθνική) και 1983-84 και 1984-85 και στην θητεία του στην δεκαετία του ’80 συνέβαλε στην ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών (Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Πεππές, Αντώνης Μπρινιάκος, Τάκης Καλοζύμης κ.α.) που διατήρησαν τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο.

Οι φίλοι του Γ.Σ.Α. έχουν συνεπώς διπλό κίνητρο για να βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά το προσεχές Σάββατο: Να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας στον σημαντικό αγώνα για την πορεία της στην φετινή σεζόν κόντρα στον Τρίτωνα και να χειροκροτήσουν τον «εργάτη» του συλλόγου μας Δημήτρη Σεντούκα.

Η βράβευση θα γίνει πριν το τζάμπολ της συνάντησης γι’ αυτό να είμαστε όλες και όλοι στο γήπεδο από νωρίς, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο του Μουσείου του Γ.Σ.Α. Το Μαρούσι τιμά το παρελθόν για να δημιουργήσει ακόμη καλύτερο μέλλον!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Μπάσκετ