Connect with us

Στοίχημα

Το ξημερώνουμε σήμερα!

Καλημέρα φίλοι μου. Με τον καλύτερο τρόπο αρχίσαμε την εβδομάδα μας, καθώς την Κυριακή κάναμε το απόλυτο και πολύ εύκολα. Η αλήθεια είναι πάντως, πως αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων που είχαμε να κλείσουμε «τριάδα» ή «τετράδα» ήμασταν πολύ άτυχοι. Σχεδόν κάθε μέρα χάναμε το απόλυτο, στο γκολ. Προχθές πάντως, οπως σας γράψαμε πιο πάνω, κάναμε το τέσσερα στα τέσσερα  στο «ρελαντί».

21:45 Μπόνιριγκ Ρόουζ – Στέρλινγκ  Άλμπιον

Πρώτη μας επιλογή για απόψε είναι από την Λιγκ «δύο» της Σκωτίας και ένα ματς, όπου ναι μεν έχει φαβορί, αλλά…. 12-4-4 με 41-22 ρεκόρ έχει ως στιγμής η Στέρλινγκ Άλμπιον που με δύο ματς λιγότερα είναι στο μείον «επτά» από την πρώτη θέση. Σήμερα θα δώσει το ένα από τα δύο και όπως γράψαμε παραπάνω, είναι φαβορί.

Και πως να μην είναι όταν έχει να παίξει στην έδρα της Μπόνιριγκ Ρόουζ που είναι «ουραγός» στην βαθμολογία και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. 6-5-12 με 25-38 το ρεκόρ της. Πάντως με τις αποδόσεις που βλέπω στο «διπλό», μόνο εύκολα δεν θα πάω σε αυτό. Θα προτιμήσω να βάλω και μία κάλυψη. 2Χ με over 2,5 η επιλογή μου εδώ.

 21:45 Κλιφτονβίλ – Πόρταντάουν

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από ένα πρωτάθλημα εντελώς άγνωστο για εσάς και αν πω, πως είναι γνωστό σε μένα, θα είναι ψέμα. Βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν το έχω «ξεψαχνίσει» το παιχνίδι ή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες που έχει αγώνες για το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, όπως και το Κόνφερενς, όλοι «πέφτουν» σε αυτά τα παιχνίδια και λογικό είναι να μην υπάρχει κέρδος.

Με αγώνα από την Β. Ιρλανδία θα ασχοληθούμε λοιπόν και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη κατηγορία. 17-5-5 με 50-33 το ρεκόρ της Κλιφτονβίλ που «μεταφράζεται» με την πρώτη θέση στην βαθμολογία (ισόβαθμη με την Λεϊρν) και ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι ανοικτός.

1-3-22 με 9-65 για την Πόρταντάουν, «ουραγός» στην βαθμολογία και δεν χρειάζεται κάτι άλλο, ώστε να πάμε σε σημείο. Over 3,5 και προχωράμε…..

03:05 Τίγκρες – Χουαρές

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από αγώνα που θα μας κρατήσει άγρυπνους μέχρι το πρωί. Από Μεξικό το παιχνίδι μας και στο εντός έδρας παιχνίδι της Τίγκρες με την Χουαρές δεν υπάρχει φαβορί. Ύστερα από έξι αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 4-2-0 με 13-4 τέρματα, είναι στο μείον «ένα» από την πρωτοπόρο, Μοντερεϊ και θέλουν να την προσπεράσουν, στην μάχη του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, έχουν ρεκόρ 3-0-3 με 12-11, αλλά με «τρίποντο» μπαίνουν δυνατά στο «κόλπο» του τίτλου. Βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωρίς, ώστε να δούμε πιο καθαρά ποιες ομάδες θα πάνε για πρωτάθλημα, αλλά μία καλή αρχή είναι το παν. Κοιτώντας τις αποδόσεις στο «σετ» και με τον «άσσο» να είναι στην «αγορά» από 1,45 μέχρι και 1,60, μόνο γέλιο με πιάνει. Πάμε στο γκολ – γκολ λοιπόν που το «έχουν» ως στιγμής αμφότερες οι ομάδες και τίποτα άλλο!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα