Connect with us

Πολιτική

Το Παναθηναϊκό Κίνημα θα κατέβει στης εκλογές της 25 Ιουνίου

Το Παναθηναϊκό Κίνημα με ανακοίνωση που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι θα κατέβει στης εκλογές της 25 Ιουνίου.

Το Κίνημα δημιουργήθηκε το 2012 από οπαδούς του Παναθηναϊκού με κύριο στόχο την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας. Συμμετείχε στης Βουλευτικές εκλογές του 2012 και στης Ευρωεκλογές του 2014. Στις Ευρωεκλογές του 2014 υποψήφιος του κόμματος ήταν ο ιστορικός Αλέξανδρος Κιτροέφ. Επιτυχία θεωρήθηκε το γεγονός, ότι εξέλεξε έναν δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Αθηναίων.  Μετά της Ευρωεκλογές, ο Θεόδωρος Μαραγκουδάκης, τότε πρόεδρος του Κινήματος, παραιτήθηκε και η δράση του κινήματος ως πολιτικό κόμμα ανεστάλη. Όμως, παρέμεινε ως δημοτική παράταξη στο Δήμο Αθηναίων με επικεφαλής τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Αβραμίδη. 

Η Ανακοίνωση:
“Γιορταζουν….Γιορταζουν και Πανηγυριζουν….που εκαναν τον κοσμο να τους σιχαθει και να γυρισει την πλατη του στη γνησια διαδικασια της ψηφου που καθοριζει τη ζωη μας…..Σχεδον το μισο ποσοστο των ανθρωπων Δεν πηγε να ψηφισει….Τωρα το κυριο μελημα μας , ειναι να κανουμε οσους περισσοτερους ανθρωπους να συμμετεχουν….Για τον μισθο τους…Για την συνταξη τους …Για την ακριβεια στα προιοντα…Για το αυριο των παιδιων του…ΠΑΝ.ΚΙ.σες κσι ΠΑΝ.ΚΙ δες….Σε ετοιμοτητα για τον δευτερο εκλογικο γυρο οπου θα κατεβουμε και εμεις στις εκλογες….Καλω ολο τον κοσμο να σταθει στο πλαι μας….Φιλους,οπαδους…Αθλητες και Αθλητριες του Συλλογου μας….ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ….ΚΙΝΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…!!! Καλησπερα σε ολες και ολους αδερφια μου…Καλη δυναμη σε ολο τον κοσμο ευχομαι…
Ιωάννης Αλεβίζος πρόεδρος Παναθηναϊκού κινήματος”

Advertisement

Must See

More in Πολιτική