Connect with us

Gaming

Το FM Greece μας φέρνει το Real Names Fix για το Football Manager 24

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το FM Greece μας φέρνει Real Names Fix για το Football Manager 24, τι κάνει αυτο? Διορθώνει όλα τα διαφορετικά ονόματα των ομάδων και των πρωταθλημάτων που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι γιατί η Sports Interactive δεν μπορεσε να πάρει την άδεια από αυτές.

Τι κάνει το αρχείο Real Names;

  • Ενεργοποίηση εθνικών Γερμανίας, Ιαπωνίας και Ολλανδίας

Αν δείτε τα ρόστερ των εθνικών Γερμανίας, Ιαπωνίας και Ολλανδίας θα προσέξετε πως αποτελούνται από ψεύτικους παίκτες και όχι πραγματικούς. Για να το διορθώσετε αυτό και να κληθούν οι κανονικοί παίκτες θα πρέπει να πάτε στον υπολογιστή σας στην τοποθεσία: C:\Program Files\(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2024\data\database\db\<αριθμός db>*\lnc\all και να σβήσετε το εξής αρχείο:

fake.lnc

Στην επόμενη κλήση των εθνικών ομάδων θα δείτε τα κανονικά ρόστερ των εθνικών Γερμανίας, Ιαπωνίας και Ολλανδίας. Δυστυχώς θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε φορά που υπάρχει update που ανανεώνει τη database.

  • Διόρθωση βραζιλιάνικων ομάδων

Από το FM16 και μετά είναι λάθος τα ονόματα και χρώματα των βραζιλιάνικων ομάδων και δεν μπορούν να διορθωθούν με το αρχείο Real Names. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πριν ξεκινήσετε νέο παιχνίδι να πάτε εδώ: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2024\data\database\db\<αριθμός db>*\dbc\permanent και να σβήσετε το αρχείο:

brazil_kits, forbidden names και το Licensing2.dbc (βρίσκεται πλέον στον φάκελο language σε αυτό το path)

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία αν γίνει κάποιο update που ανανεώνει τη database και θέλετε να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι.

Τι κάνει τελικά το αρχείο;

Το αρχείο διορθώνει ονόματα που εμφανίζονται λάθος από:

  • Ομάδες: Διορθώνονται τόσο τα σύντομα ονόματα των ομάδων όσο και τα πλήρη. Διορθώνονται ονόματα ομάδων από Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία.
  • Διοργανώσεις: Διορθώνονται ονόματα διεθνών διοργανώσεων αλλά και διοργανώσεων διαφόρων χωρών.
  • Στάδια: Διορθώνονται ονόματα σταδίων που φέρουν ονόματα χορηγών ή για άλλους λόγους (π.χ. το Diego Armando Maradona της Napoli) και δεν μπορούν να περαστούν επίσημα στο Football Manager.

Που εγκαθιστώ το αρχείο;

Αφού κατεβάσετε το αρχείο από το fmgreece.gr θα το τοποθετήσετε εδώ: C:\Program Files\(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2024\data\database\db\<αριθμός db>\lnc\all*. Είναι πολύ σημαντικό πως οι αλλαγές μπορούν να εφαρμοστούν και σε save που έχετε ήδη ξεκινήσει. Απλά αφού βάλετε το αρχείο κλείστε το FM αν το έχετε ανοικτό και ξανανοίξτε το.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ.

Με πληροφορίες από το FM Greece

Advertisement

Must See

More in Gaming