Connect with us

Gaming

Το Football Manager 2024 έρχεται στης 6 Νοεμβρίου!

Η Sports Interactive πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο Football Manager 2024! Το FM24 είναι το 20ο παιχνίδι της σειράς και υπόσχεται να είναι η πιο ολοκληρωμένη έκδοση μέχρι σήμερα.

Το FM 2024 προαναγγέλλει ένα σημαντικό ορόσημο για τη σειρά και την οικογένεια της SEGA, καθώς σηματοδοτεί το επίσημο ντεμπούτο του παιχνιδιού στην Ιαπωνία και την πρώτη φορά που η ιαπωνική γλώσσα θα υποστηρίζεται επίσημα στο παιχνίδι. Στην σειρά αυτή τη σεζόν προστίθεται και το Netflix!

Το FM24 θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω Xbox, Xbox Game Pass και Xbox Game Pass για PC από τις 6 Νοεμβρίου. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass για υπολογιστές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την πλήρη έκδοση του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Εννοείται ότι θα επιστρέψει στο PlayStation 5 για δεύτερη σεζόν.

Το FM 24 Touch επιστρέφει επίσης στο Nintendo Switch για μια άλλη μια χρονιά, με τις πληροφορίες για την εκδοση αυτή να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το FM 24 είναι γεμάτο με νέες προσθήκες που βοηθούν την εμπειρία παιχνιδιού σας με αναβαθμίσεις σε στημένες φάσεις, διαχείριση παιχτών, Matchday και πολλά άλλα.

Το Football Manager 2024 θα κυκλοφορησει σε:

• FM24 σε PC/Mac

• Κονσόλα FM24 σε Xbox, Xbox Game Pass και PlayStation 5

• FM24 Touch σε Apple Arcade και Nintendo Switch

• Το FM24 Mobile φτάνει αποκλειστικά στο Netflix

Οι πρώτες λεπτομέρειες των βασικών χαρακτηριστικών στο Football ManAger 2024, καθώς και οι αναβαθμίσεις παιχνιδιών και οι ενημερώσεις αδειοδότησης θα ανακοινωθούν στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Advertisement

Must See

More in Gaming