Connect with us

Τεχνολογία

Το iOS 17 μπορεί να είναι μια έκδοση με έμφαση στη «σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα»

Με περίπου τέσσερις μήνες να απομένουν μέχρι το WWDC, οι φήμες αρχίζουν να δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το iOS 17. Και από ό,τι μπορούμε να πούμε, μοιάζει πολύ με το iOS 16.

Μετά από μια αναφορά από τον Mark Gurman του Bloomberg που ισχυρίζεται ότι το iOS 17 θα είχε λιγότερες δυνατότητες λόγω της μετατόπισης πόρων στα ακουστικά AR/VR, το LeaksApplePro, το οποίο έχει μέτριο ιστορικό αλλά έχει πάρει φήμες στο παρελθόν, ισχυρίζεται ότι «Αυτή η έκδοση του iOS θα επικεντρωθεί περισσότερο στη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα» και «δεν θα υπάρξουν πολλές οπτικές αλλαγές».

Αυτό δεν σημαίνει ότι το iOS 17 θα είναι αντίγραφο του iOS 16. Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple εργάζεται για ενημερώσεις σε πολλές από τις εφαρμογές της, όπως Μουσική, Mail, Υπενθυμίσεις, Αρχεία, Fitness, Wallet, Find My και Home. Το LeaksApplePro έχει λίγες λεπτομέρειες να μοιραστεί, αλλά λένε ότι οι αλλαγές στην εφαρμογή Μουσική «θα έχουν να κάνουν με την πλοήγηση» και η εφαρμογή Home θα λάβει «σημαντικές αλλαγές».

Θα υπάρχει επίσης μια νέα εφαρμογή AR/VR που θα συνοδεύει τα αναμενόμενα ακουστικά Reality Pro, σύμφωνα με την έκθεση. Η LeaksApplePro λέει ότι η εφαρμογή «θα είναι παρόμοια με την εφαρμογή Watch, αλλά με σημαντικά περισσότερες δυνατότητες». Εάν η εφαρμογή είναι πράγματι μέρος του iOS 17, υποδηλώνει ότι τα ακουστικά δεν θα αποσταλούν μέχρι το φθινόπωρο.

Οι διαρροές επιβεβαιώνουν επίσης αρκετές γνωστές λεπτομέρειες για το iPhone 15 ενώ αναφέρει για το iOS 17, συμπεριλαμβανομένου ότι το Dynamic Island θα έρθει και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 και τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες USB-C.

Ο Mark Gurman του Bloomberg δεν είναι πεπεισμένος ότι αυτή η διαρροή είναι ακριβής, προειδοποιώντας τους ακόλουθους του μέσω Twitter ότι το LeaksApplePro είναι «ένας λογαριασμός τρολ που είναι γνωστό ότι δημιουργεί ψεύτικες πληροφορίες». Το Macworld δημοσιεύει μόνο φήμες που πιστεύει ότι είναι εύλογες – ή είναι πολύ δυνατές για να αγνοηθούν – και αυτή ταιριάζει στο λογαριασμό.

Το iOS 17 αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC τον Ιούνιο μαζί με τα iPadOS 17, macOS 14 και watchOS 10.

Πηγή: Macworld

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία